Норберт Мисбрандт е новият Изпълнителен директор на BILLA България, съобщават

...
Норберт Мисбрандт е новият Изпълнителен директор на BILLA България, съобщават
Коментари Харесай

BILLA с нов изпълнителен директор

Норберт Мисбрандт е новият Изпълнителен шеф на BILLA България, оповестяват от компанията.

Мисбрандт стартира кариерата си в BILLA ЦИЕ през септември 2011 година, откакто е заемал позицията на Изпълнителен шеф в Lidl Румъния. Той минава през позиции като Главен действен шеф в BILLA Румъния и BILLA Хърватия. През 2014 година заема длъжността Изпълнителен шеф в BILLA Хърватия. През април 2017 година се мести в Прага и от този момент е Главен действен шеф в BILLA Чехия.

От 1 април 2019 година господин Мисбрандт поема управлението на BILLA в България дружно с останалите членове на Борда на шефовете – Албена Георгиева, Главен действен шеф, и Ваня Динева-Странджева, Финансов шеф на BILLA България.

BILLA е първата интернационална верига супермаркети, стъпила на българския пазар през 2000 година В момента веригата е водач по брой магазини в България със 124 обекта в 38 града. Плановете на компанията са фокусирани върху продължение на експанзията и през идващите години. През 2019 година BILLA приготвя откривания на основни местоположения, в това число и в столичните молове The Mall и Paradise Center.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР