Нора Шопова се подготвя за сватба в шатра. Водещата на

...
Нора Шопова се подготвя за сватба в шатра. Водещата на
Коментари Харесай

Нора Шопова вдига сватба в шатра

Нора Шопова се приготвя за женитба в шатра. Водещата на спорта по Българска национална телевизия, която към момента е и настояща манекенка, разкри, че тържеството, на което ще каже „ Да! ” на своя обичан, ще бъде навън. Тя сподели и кадър от мястото, където се възнамерява да протече огромният ден.

Бившата синоптичка на Нова тв, която сега се изявява в Българска национална телевизия, към този момент близо година е сгодена за един от най-успешните родни юристи – Траян Косев. Той й предложи брак на рождения й ден предишния юли, а бъдещата булка няколко месеца по-късно разкри, че сватбата се възнамерява за този август. След като много време пази мълчания по тематиката, Нора повдигна леко завесата, този път показвайки шатрата, която си е харесала за огромния ден. В духа на сватбените обичаи, тя е бяла, украсена с гирлянди от лампички и луксозни полилеи. Кадърът с готовата шатра навежда на мисълта, че огромният ден може да е изместен напред във времето – от август за някоя по-скорошна дата.

Булката е наела пловдивска сватбена организация, която да приготви щастливото събитие . Това е знак, че то май няма да се състои в София, където тя и младоженецът живеят от години. Нещо чудно да е в родния град на Нора – Панагюрище, прочут с хубостта на природата си, който е доста по-подходящ за сватби навън в съпоставяне със столицата. Самата сватбена организация, въпреки и да не е софийска, не е по никакъв начин евтина. Проверка на „ Уикенд ” сподели, че за събитията си тя работи със звезди като Руслан Мъйнов, Орлин Горанов и Валя Балканска, които са сложни за уговаряне и скъпи за наемане. Така че Нора сигурно се приготвя за грандиозно събитие, с което да означи скъсването с живота си като мома. Най-вероятно разноските за него ще бъдат поети от бъдещия жених – Траян. Както е известно, той е един от най-успешните млади юристи в страната ни и се радва на солидни възнаграждения и платежоспособни клиенти. Шопова, която също е приключила „ Право ”, се среща с него още като студентка. Оттогава до момента двамата са дружно, а скоро към този момент публично ще бъдат семейство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР