Нора Шопова изживява най-трудните си дни, след като загуби майка

...
Нора Шопова изживява най-трудните си дни, след като загуби майка
Коментари Харесай

Нора Шопова загуби най-близкия си човек

Нора Шопова изживява най-трудните си дни, откакто загуби майка си Дочка на 9 август, научи Hotnews.bg. Синоптичката на Нова телевизия е извънредно привързана към фамилията си от Панагюрище и даже отхвърля голи фотосесии като модел поради патриархалното мислене на майка си и татко си.



Татко й е доцент доктор Атанас Шопов, шеф на Исторически музей гр. Панагюрище, а майка й се занимавала с малък бизнес. „ Семейството ми е непретенциозно и напълно нормално. Родителите ми постоянно са ме подкрепяли в начинанията и не са ме бутали на някъде”, споделя синоптичката.



Въпреки триумфите си като модел по целия свят, Нора не се тормози да показа, че носи облекла на майка си и е наследила от нея и бабите си възприятието за домакински уют. Панагюрище е в потрес от новината за кончината на Дочка, която всички в града доста обичали. Съпругът й особено благодари на всичките си другари за подкрупата в тзи сложен за фамилията миг.

Само преди няколко дни доцентът е чествал рожден ден. С Дочка се женят през януари 1990 година и имат две дъщери-Елена и Нора, които ще са поддръжка на татко си в този сложен миг. "Ще бъде едно самотно и дълго лято ", ридае синоптичката.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР