Нора Шопова готви тежка сватба.Красавицата планира да мине под венчило

...
Нора Шопова готви тежка сватба.Красавицата планира да мине под венчило
Коментари Харесай

Нора Шопова планира лятна сватба - slava.bg

Нора Шопова готви тежка женитба.

Красавицата възнамерява да мине под венчило следващата година през август, като се надява до тогава пандемията да е отминала и да може без терзание да събере най-близките си родственици и другари. Бившата синоптичка разгласява кадър от сватбена фотосесия преди време, а нейна другарка закачливо я попита дали не се готви за август месец.

"Да, пресъздавам си щастието ", отговори Шопова. Манекенката щяла да се опита да резервира в загадка детайлностите към щастливото събитие и ще заяви новината чак откакто се врече във честност на дългогодишния си другар Траян Костов.

Преуспяващият юрист й предложи брак тази година, навръх рождения й ден. Двамата са дружно от 5 години. Запознават се в университета, където следват право. Искрите посред им бързо прехвърчат и стават гаджета. За разлика от Нора, Траян пордължава развиването си като юрист и сега е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни бизнес услуги.

Шопова към този момент няма проекти да се захваща със правосъдни каузи и избира да се изявява като модел и ТВ водеща, написа Галерия.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР