Нора разказа, че за нея е важно да се представи

...
Нора разказа, че за нея е важно да се представи
Коментари Харесай

Всички Се Питаха, Но Най-Накрая Лъсна! Вижте Само Кой Е Мъжът До Синоптичката Нора! Ето Снимки, Съвсем Не Е Случаен! Това Е

Нора описа, че за нея е значимо да се показа добре, само че не с цел да размени Деси Банова почтено, а с цел да показа себе си чудесно, тъй като всеки има отговорност към личните си достижения, а не към непознатите.

Шопова разяснява и шегите в онлайн пространството, че може да я последва ориста на Банова и да открие любовта в лицето на някой президент, само че Нора сподели, че това може да се случи, единствено в случай че нейната половинка реши да се кандидатира. Тя е намерила любовта в лицето на сегашния си другар, който е правист.



Тя намира огромна поддръжка в индивида до себе си, без която не би могла да се оправи.

Шопова привиква още в новото си амплоа на водеща на прогнозата за времето. Тя разкрива, че е много самокритична и е видяла доста неща, които би трябвало да промени след първите си няколко ефира.

Нора не се отхвърля от модата, а ще продължи да се снима. Тя има сериозна кариера на модел и в никакъв случай не се е снимала гола, тъй като не е имала предпочитание. Не се усеща задоволително атрактивна, с цел да се снима гола, а и съгласно нея си има хора за всичко.

Въпреки че е приключила " Право " тя няма да практикува специалността си, тъй като е схванала, че няма да има нужното задоволство от нея. Майка ѝ постоянно я е подкрепяла в решенията ѝ, а в този момент и двамата ѝ родители са доста щастливи, че си е намерила непрекъснат ангажимент в България.

Нора родом от Панагюрище. Тя е носителка на наградата " Жена на годината " в категория " Мода ". Била е на корицата на стилната библия Vogue. Снимала се във фотосесии в международните столици на модата - Париж, Милано, Ню Йорк.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР