Нора Недкова си има сериозно гадже, узна HotArena.Лично силиконката потвърди

...
Нора Недкова си има сериозно гадже, узна HotArena.Лично силиконката потвърди
Коментари Харесай

Нора Недкова се кротна: Имам си гадже, искам семейство и деца!

Нора Недкова си има съществено гадже, разбра HotArena.

Лично силиконката удостовери новината пред България през днешния ден. " Вярно е, че имам мъж. Не искам да разгласявам кой е. Мога да кажа единствено, че не е от светските среди ", повдигна леко завесата някогашната брадърка. За новия на Недкова се знае единствено, че е българин и малко по-възрастен от нея. Двамата изкарали карантината разграничени, само че не развалили връзките си. Напротив - станали даже по-близки.

Двамата не спрели да си приказват по телефона и да си разменят известия когато и да е на денонощието. И научили нови неща един за различен. Недкова е толкоз хлътнала по новия си, че е подготвена след година-две да сътвори семейство с него, защото има вяра, че той е идеалният мъж за нея. " Още малко и ще съм подготвена за семейство и деца. Сега съм на 26 и съм млада за такива неща. Открих верния човек и желая още малко време да се порадвам на живота. Да пътувам, да излизам. След като имам семейство, животът ми няма да е като в този момент ", признава Нора. 

Тя обича да пази персоналния си живот в загадка. въпреки слуховете да са я свързвали с Ицо Стоте манекенки, Слави Трифонов и куп други известни персони. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР