Нора Недкова си има сериозно гадже. Лично силиконката потвърди новината

...
Нора Недкова си има сериозно гадже. Лично силиконката потвърди новината
Коментари Харесай

Нора Недкова: Още малко и ще съм готова за семейство и деца

Нора Недкова си има съществено гадже.

Лично силиконката удостовери новината пред България през днешния ден. "Вярно е, че имам мъж. Не искам да разгласявам кой е. Мога да кажа единствено, че не е от светските среди ", повдигна леко завесата някогашната брадърка. За новия на Недкова се знае единствено, че е българин и малко по-възрастен от нея. Двамата изкарали карантината разграничени, само че не развалили връзките си. Напротив - станали даже по-близки.

Двамата не спрели да си приказват по телефона и да си разменят известия когато и да е на денонощието. И научили нови неща един за различен. Недкова е толкоз хлътнала по новия си, че е подготвена след година-две да сътвори семейство с него, защото има вяра, че той е идеалният мъж за нея.

Нора Недкова: Станах чистачка

"Още малко и ще съм подготвена за семейство и деца. Сега съм на 26 и съм млада за такива неща. Открих верния човек и желая още малко време да се порадвам на живота. Да пътувам, да излизам. След като имам семейство, животът ми няма да е като в този момент ", признава Нора.

Тя обича да пази персоналния си живот в загадка. въпреки слуховете да са я свързвали с Ицо Стоте манекенки, Слави Трифонов и куп други известни персони.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР