Нора Недкова се похвали тези дни, че вече си има

...
Нора Недкова се похвали тези дни, че вече си има
Коментари Харесай

Женен ли е любовникът на Нора Недкова?

Нора Недкова се похвали тези дни, че към този момент си има сериозен другар и е разкрила мъжа на живота си. Плеймейтката не пожела да показа името му, като само разкри, че е българин, малко по-възрастен от нея и не е известна персона. Мистерията към него се задълбочи тези дни, откакто Show.bg заяви, че по този начин нареченият й „ сериозен другар “ в действителност е женен и има деца. Неслучайно Нора загатна, че са били разграничени по време на карантината.

Двамата не са имали опция да се виждат, защото гаджето й е бил в обществена изолираност вкъщи дружно със фамилията си.
Според информацията ни въпросният вид се занимава с ресторантьорство. Преди карантинните ограничения гаджето на Нора Недкова можел да се похвали с процъфтяващ бизнес, а Норчето се радвала на първокласни почивки и маркови дарове. Корона рецесията обаче съществено блъснала бизнеса му и към днешна дата благосъстоянието на Недкова било под въпрос.

Според вестник „ Уикенд” обаче новият на миньончето работи в областта на финансите и е българин, за разлика от предходния, който бе турчен. Той бил единствено няколко години по-възрастен от нея и Нора се надявала с него да сътвори семейство.

фотография:инстаграм нора недкова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР