Номинираната от ГЕРБ–СДСза министър-председателМария Габриел се среща с представители на

...
Номинираната от ГЕРБ–СДСза министър-председателМария Габриел се среща с представители на
Коментари Харесай

ДПС: На България ѝ отива да има жена премиер

Номинираната от ГЕРБ–СДСза министър-председател Мария Габриел се среща с представители на партиите в Народното събрание. Започна срещата с Движение за права и свободи .

Първа трябваше да бъде срещата с ПП-ДБ, само че тя отпадна. Причината е, че водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев са в чужбина. От партията още през вчерашния ден оповестиха, че няма по какъв начин срещата да се организира, само че от ГЕРБ настояха да има техни представители, с които да беседват, съобщи Дарик.

" Изправям се пред вас със съзнанието за огромната отговорност, пред която всички сме изправени. Ключовата дума за днешната среща е разговор . Само с разговор за съответните цели можем да заявим какво е належащо за България и българите. Затова имаме потребност от работещо държавно управление ", акцентира Мария Габриел.

По думите ѝ би трябвало да се работи дружно с българска тактика на трите А - упоритост, престиж, ангажимент .

" Имаме задачата да работи за българите - в България и чужбина ", уточни Габриел.

БГНЕС

Тя показа 10 целта , по които ще работи възможното държавно управление с първия мандат.

" На България ѝ отива да има жена министър-председател. Пожелавам ви да завършите мандата сполучливо ", съобщи Йордан Цонев от Движение за права и свободи.

" Голяма част от целите, които изброихте, са и наши цели. Приветстваме вашата самодейност за освобождението на основния прокурор ", акцентира той. И добави, че доста мощно усещане му е направило изказванието за трите А и изречението за разликите. " Нашите три А бяха разсъдък, отговорност и разговор ", добави Цонев.

Предстоят още две срещи – с Българска социалистическа партия в 13:30 ч. и с " Има Такъв Народ " в 15:30 ч.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР