Номинираната от ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел ще се срещне

...
Номинираната от ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел ще се срещне
Коментари Харесай

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за премиер Мария Габриел се среща с политически сили в парламента

Номинираната от ГЕРБ-СДС за министър-председател Мария Габриел ще се срещне през днешния ден с представители на политически сили в Народното събрание, оповестява Българска телеграфна агенция.

По време на диалозите ще бъдат разисквани тематиките, засягащи дневния ред на обществото и опцията за поддръжка на държавно управление, което да изведе България от политическата рецесия. В срещите ще взе участие и управлението на ПГ на ГЕРБ-СДС, се показва в известието.

Срещата с ПГ на „ Движение за права и свободи “ ще бъде в 11:30 часа, ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ – в 13:30 часа, и с ПГ „ Има Такъв Народ “ – в 15:30 часа.

От „ Продължаваме промяната – Демократична България “ оповестиха през вчерашния ден вечерта, че срещата няма да бъде през днешния ден, а в петък, с цел да могат в нея да се включат и водачите на Политическа партия Кирил Петков и Асен Василев. От пресцентъра на ГЕРБ обявиха, че ще чакат представителите на ПП-ДБ съгласно в началото оповестения график. Оттам показаха, че доколкото им е известно, в София са съпредседателите на ПГ на ПП-ДБ Николай Денков и Атанас Атанасов, както и Христо Иванов и Владислав Панев.

Разговорите ще се състоят в зала „ Запад “ на Народното събрание.

Вчера водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи от парламентарната естрада, че сегашният български еврокомисар Мария Габриел ще бъде претендентът на ГЕРБ-СДС за министър председател и тя ще организира срещи с политическите сили в Народното събрание.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР