Номинацията му е направена от Районната колегия на Българския зъболекарски

...
Номинацията му е направена от Районната колегия на Българския зъболекарски
Коментари Харесай

Обвиняем за смъртта на дете е предложен за почетен гражданин

Номинацията му е направена от Районната гилдия на Българския зъболекарски съюз, където работи Незабравка Андреева. Д-р Павлов е кум на нейната щерка, заяви локалният уебсайт "За Перник ".

В претекстовете за предлагането се акцентират професионалния опит на Валентин Павлов като дентален хирург с над 20 години стаж, премиите и оценките му, които е печелил през годините, като „ Човек на ХХІ век “,„ Златен щемпел “,„ Златна книга “, „ Татко на годината.

Зъболекарите акцентират и съпричастността и приноса на доктор Павлов в обществния живот на Перник. Изтъква се и че по време на мандата му като народен представител е ремонтирано първо АГ поделение на пернишката болница и е освежен незабавният кабинет в Радомир.

В началото на юни т.г. обаче Спецзвено "Антикорупция " внесе обвинителен акт в съда против съпрузите стоматолози Валентин и Венета Павлови и доктор Йоана Филипова за гибелта на 11-годишния Алекс на 14 юни 2016 година

Тримата лекари са упрекнати за породена от тях гибел на пациент по несъобразителност. Тъй като Валентин Павлов бе кандидат-депутат и лидер на листата на „ Реформаторски блок – Глас национален “ в Перник, основният прокурор Сотир Цацаров му изиска имунитета, а стоматологът самичък го даде.

Валентин и Венета Павлови са известни стоматолози, а по време на фотосите на ”Непобедимите 2” през 2011 година Силвестър Сталоун се лекува в клиниката им - "ЕО ДЕНТ " в София.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР