Номинациите за телевизионните награди Еми бяха представени снощи, с дълъг

...
Номинациите за телевизионните награди Еми бяха представени снощи, с дълъг
Коментари Харесай

Брад Пит с номинация за Еми заради скеч-пародия на американския проф. Мутафчийски

Номинациите за телевизионните награди " Еми " бяха показани нощес, с дълъг лист от телевизионни излъчвания, сериали, артисти, режисьори, писатели и други видни участници в телевизионната промишленост, които се състезават за една от най-желаните награди в промишлеността, съобщи БГНЕС.
Сред отличените претенденти беше и Брад Пит, с представянето си през април в " Събота вечер онлайн " (SNL) на скеч като доктор Антъни Фаучи - инфекционист №1 в Съединени американски щати. Пит изобрази известния американски доктор и имунолог, правейки шарж в саркастичен жанр към ограниченията против ковид в Съединени американски щати на президента Донлд Тръмп.
Интересното е, че самият Фаучи един път показа, че би желал да бъде изобразен от Пит и когато телевизионният шарж беше пуснат в ефир, похвали артиста за представянето.
" Мисля, че се оправи ужасно. Искам да кажа, че съм огромен почитател на Брад Пит и това е повода, когато хората ме питат кой бих желал да ме играе, загатвам Брад Пит, тъй като той е един от обичаните ми артисти. Мисля, че се оправи отлично ", сподели Фаучи за комедийното преобразяване на Пит в неговия облик, представено от CNN.
Пит е номиниран като извънреден гост-актьор в комедийния сериал, дружно с Люк Кирби от " Чудната госпожа Мейзел ", починалият Фред Уилард от " Модерно семейство ", Дев Пател от " Модерна обич ", както и Адам Драйвър и Еди Мърфи в SNL.
Създадена през 1949 година, " Еми " е премия на Американската телевизионна академия за отлични достижения в телевизионната промишленост, обхващаща голям брой браншове - от писане на сюжети и постановка до дизайн на продукцията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР