НОМИНАЦИИ. ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС Владимир Путин бил много разочарован от българите,

...
НОМИНАЦИИ. ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС Владимир Путин бил много разочарован от българите,
Коментари Харесай

Путин заповяда: бг посолството да е на ул. "Ботокс"!

НОМИНАЦИИ. ВЪЗРОДИТЕЛЕН ПРОЦЕС
Владимир Путин бил доста отчаян от българите, към които имал специфични усеща, тъй като знаел, че сме свестни хора и постоянно сме го подкрепяли в интернационалното отношение. 
Точно по тази причина Владимир Владимирович преживявал тежко измяната на тези наши сънародници,  Предложението, което вбесило Путин, е част от " Драган Цанков " да се преименува на бул. " Героите на Украйна ". 
Путин обаче нанесъл изпреварващ удар и заповядал в незабавен порядък да се смени името на улица " Мосфильмовская ", където е българското посолство в Москва. 
" Край! Няма подобен филм! Улицата към този момент се споделя " Ботокс ". Да си имаме уважението! Другия месец ще я направя на " Хиалурон ", в случай че желая "  - зарекъл се Путин.
Въпреки това, обидата не минавала. 
Президентът ходел напред-назад из бункера си и не можел да се концентрира, с цел да издаде някоя гениална заповед, с която да предопредели изхода от украиснската война в своя изгода, без да го тричат на Червения площад. Мисълта му се прибирала още веднъж и още веднъж към нашата красива и плодородна страна.
" Диванета с диванета, диви балканци! - повтарял Путин. - Аз толкоз приятелски усеща съм вложил в България. Толкова пари за тролинг и агитация, толкоз исторически мемоари и политическа измама. И по какъв начин ми се отблагодаряват? С някакви герои на несъществуващата нация Украйна. Ето това е абсурд! Няма украински език, няма украинска нация, само че има украински нацисти! Болезнено-правдиви научни обстоятелства. Истината е неуместна " - мърморел президентът в своя бункерен лабиринт и размахвал пръст против незабележим събеседник. 
Сетил се, че желаят да му лишават и ордена от Българската православна черква - " Св. цар Борис - Покръстител ". Ама за това не го било толкоз гняв, тъй като имал доверие на БПЦ. 
" Сталин беше семинарист и анулира ленинския курс срещу православието. А аз реституирам сталинизма и това би трябвало да ми се регистрира " - съобразявал религиозните тънкости президентът.
После си лежащ да почине от жестокото напрежение, затворил очи, представил си " Турски поток " и " Северен поток "  и му станало топло.
" Това са фалопиевите тръби на Европа " - помислил си Путин и почнал да брои мигове от пролетта, с цел да се приспи.  
***
ПРЕИМЕНУВАЙ ТРУДНО
Междувременно от " Възраждане " излезе позиция, че промяна на имена и Възродителен развой има право да предлага единствено партия " Възраждане ". " Ако би трябвало някой в София да се преименува, това са Мустафа и Рейгън, а не Иван, Драган и Петкан ", считат възродителите. 
Адвокат Гунчева желала позицията на партията да е украсена с нейно нацупено селфи, само че шефът Костадинов не разрешил. 
Гунчева се нацупила още повече и присвила очи за въображаем високоточков удар. 
" Кой схванал - схванал. Кто понял, тот понял " - мантрувала си без връзка Гунчева, с цел да усъвършенства самочувствието си. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР