Номерата от селски вечеринки в БФС нямат край. Настоящото ръководство,

...
Номерата от селски вечеринки в БФС нямат край. Настоящото ръководство,
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: БФС натиска за тъмни стаички на конгреса

Номерата от " селски вечеринки " в БФС нямат край. Настоящото управление, което няма желание да пусне елементарно кокала, упорства да има тъмни стаички за гласуването на конгреса.

В петък, 15 март, би трябвало да се реши ориста на президентското кресло и кой ще седне в него. Повече от 18 години там комфортно се беше настанил Борислав Михайлов, който подаде оставка в края на предходната година, а тази седмица би трябвало и да се реши дали тя ще бъде призната.

За тъмните стаички натискал най-вече изпълнителният шеф Борислав Попов, а на всички е известно за какво е това предпочитание.

Друго скандално решение, което ще се разиска в деня на конгреса, е, че от БФС не желаят да има представители на клубовете по време на преброяването на бюлетините. И това е ясно за какво се желае.

На всичкото от горната страна преди дни беше оповестено, че медии няма да бъдат допускани по време на самия конгрес, а единствено за 10 минути първоначално за протоколни кадри и фотоси. Това също може да се промени, в случай че делегатите на клубовете го гласоподават преди началото на конгреса.

Със сигурност се обрисува един трогателен петък, който за някои си е Ден на майстора. Пак по обясними аргументи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР