Nokian Tyres увеличава производствения си капацитет на гуми за леки

...
Nokian Tyres увеличава производствения си капацитет на гуми за леки
Коментари Харесай

Гумите Nokian настъпват в САЩ и в Европа

Nokian Tyres усилва индустриалния си потенциал на гуми за леки коли, във фабриката си в град Нокия с 30%, като за задачата фабриката стартира да работи на четири смени. С това нарастване на потенциала се постанова и доста нарастване на личния състав.

Подборът на фрагменти ще стартира незабавно, а трудовите правни отношения ще започват от септември нататък, като от компанията възнамеряват да наемат хора най-активно в края на годината. Производството ще бъде пуснато на четири смени най-късно от началото на 2019 година.

Идеята на финландския производител на гуми е да удвои продажбите си в Северна Америка, както и да разшири бизнеса си в Европа с 50%. Планът е за идващите пет години, като Nokian ще се стреми и да остане пазарен водач със скандинавските страни и в Русия

Производството на гуми Nokian Tyres за леки коли в град Нокия, сега се прави на три смени, пет дни седмично. За в бъдеще, фабриката ще работи на четири смени, шест дни седмично. За задачата се натъртва освен на зимни гуми за рискови условия, а и на летни и на такива за по-меки зими.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР