Nokian Tyres и Vianor продължават да следят актуалната ситуация с

...
Nokian Tyres и Vianor продължават да следят актуалната ситуация с
Коментари Харесай

Nokian Tyres взима мерки с цел да осигури непрекъснатостта на бизнеса

Nokian Tyres и Vianor не престават да наблюдават настоящата обстановка с епидемията от COVID-19 и взимат подобаващи ограничения за чиновниците си, бизнес интервенциите и клиентите. Приоритет на компанията е да обезпечи здраве и сигурност на хората си и да сведе до най-малко въздействието върху клиентите. Следва настоящата информация по отношение на метода на Nokian Tyres за справяне с ситуацията.
Поради актуалната обстановка, Nokian Tyres краткотрайно ще прекрати производството във фабриките си, за да подсигурява здравето и сигурността на чиновниците си.
Фабриката в Дейтън е дейно затворена от петък, 27 март, и ще остане затворена минимум за интервал от две седмици. В съветската фабрика на Nokian Tyres, прекъсването на производството стартира от понеделник 30 март и ще продължи една седмица. Nokian Tyres ще не престават да доставят потребителите със своите артикули посредством районните си хранилища.
 „ Завършихме нужните подготовки и в двете ни заводи и сме подготвени да следваме напътствията предоставени от локалните управляващи. Компанията ще продължава да подхваща всички рационални стъпки, нужни, с цел да спомогне ограничение на разпространяването на COVID-19 “, сподели Еша Еронен , старши вицепрезидент доставки в Nokian Tyres.
Въпреки че Русия затвори границите си в неделя, 29 март, пътният превоз на товари към момента продължава. Фабриката на компанията във Всеволожск се намира на 35 километра от Санкт Петербург, който за момента също действа обикновено. Ситуацията е доста променлива, непрекъснато бива следена и се вземат ограничения за намаляване на въздействието.
Преговорите за съдействие сред чиновниците по отношение на целия личен състав основан във Финландия, сред Nokian Tyres plc, Nokian Heavy Tyres Ltd, Vianor Holding Oy и Vianor Oy завърши в петък на 27 март. В резултат от диалозите, всички 1,630 чиновници във Финландия ще бъдат краткотрайно съкратени. Продължителността на краткотрайните съкращения варира според от работното задание до най-много 90 дни на човек през тази година. Във Vianor Oy времето се удължава до февруари 2021 година

Двуседмично затваряне на фабриката в Нокия, Финландия, стартира на 6 април. Това включва както производството на гуми за леки коли, по този начин и за произвеждане на
Nokian Tyres следи от близко новините и обновената информация от международните здравни организации и следва напътствията, издадени от локалните управляващи във всички региони, в които работи. Компанията взима всички нужни защитни ограничения, с цел да подсигурява сигурността на чиновници си. Временно са спрени всички командировки и чиновниците са били помолени да не организират срещи лице в лице. В множеството страни Nokian Tyres са минали към отдалечена работа на всички позиции, за които това е допустимо, а в Русия се приготвят за това.
Компанията издаде правила за самокарантина на чиновници си, пътуващи зад граница в региони с висок епидемиологичен риск. От всички чиновници, завърнали се от пътувания, било то служебни или персонални, се чака да останат в самокарантина 14 дни след завръщането си.
В Испания са прекъснати строителните действия на обекта където се построява тестовият център. Изпълнителите ще възстановят работата си незабавно щом е безвредно, само че това значи, че планът в Испания ще има известно закъснение.
От началото на епидемията в Китай Nokian Tyres задейства световната си стратегия за непрекъснатост на бизнеса и предприе всички дейности, които зависят от компанията, с цел да подсигурява сигурността на чиновниците си и доставките за клиентите. Стратегическата резистентност е мощната страна на мрежата за доставки на Nokian Tyres. Предприети са спомагателни защитни ограничения, с цел да подсигуряват доставките за клиентите, и е неразрешен достъпът на външни лица в техните заводи.
Към 25 март, веригата за доставка на първични материали на Nokian Tyres не е повлияна от епидемията от COVID-19. Предприети са спомагателни ограничения, с цел да бъде стеснен рискът във веригата за доставки.
Повечето снабдители на първични материали на компанията работят както нормално. Все отново се чака известно закъснение на транспортите, само че има ресурси, които биха покрили закъсненията, които се следят досега, и които компанията може да чака през идващите седмици. Разполагат и с аварийни снабдители. Nokian Tyres интензивно следи обстановката и навреме актуализира информацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР