Nokia G11 Plus има 6,5-инчов екран с резолюция HD+ и

...
Коментари Харесай

Nokia G11 Plus идва на българския пазар с Android 12


Nokia G11 Plus има 6,5-инчов екран с резолюция HD+ и периодичност на освежаване 90Hz
(снимка: HMD Global)

HMD Global разгласи нов смарт телефон Nokia G11 Plus от сполучливата серия G, с емблематичните за марката актуализации в продължение на няколко години , които подсигуряват дългоденствие на устройството.

„ С новия Nokia G11 Plus разработихме предложение, фокусирано точно върху обезпечаване на потребителите на опция да запазят телефона си за повече време: 3-дневна батерия, три години месечни актуализации на сигурността и три версии на Android ”, съобщи Флориан Сейче, основен изпълнителен шеф на HMD Global.

Два пъти повече ъпдейти

Nokia G11 Plus идва с два пъти повече постоянни ъпдейти на сигурността от конкурентните устройства. Още с покупката му почитателите на марката ще се възползват от преимуществата на Android 12 и на дълготрайния живот на батерията – до три дни единствено с едно зареждане.

Новият G модел поддържа както отключване с пръстов отпечатък, по този начин и с лицево различаване, а режимът „ Маска” улеснява използването му и в специфични обстановки.

Основната 50-мегапикселова камера е подкрепена от технология с изкуствен интелект
(снимка: HMD Global)

Android 12 предлага редица преимущества – от по-персонализиран потребителски интерфейс до скролване на скрийншотовете. Благодарение на обещанието за двугодишен софтуерен ъпгрейд, притежателите на Nokia G11 Plus ще получат свежите функционалности и нововъведения на идната Android версия.

Когато пристигна време за „ пенсиониране ” на смарт телефона, HMD Global дава обещание да рециклира устройството, като даде нов живот на частите му и понижи въздействието на електронния боклук върху околната среда.

Скандинавски дизайн

Nokia G11 Plus е с тъничък корпус и грациозен скандинавски дизайн, в който е „ опакована ” мощната му батерия с тридневен живот. Налична единствено в телефоните Nokia, функционалността Super Battery Saver обезпечава спомагателни няколко часа работа на смарт телефона.

Здравият поликарбонатен корпус е строго тестван за устойчивост и се предлага в цветно покритие, което красиво трансформира нюанса си на друга светлина.

Nokia G11 Plus е с тъничък корпус и грациозен скандинавски дизайн
(снимка: HMD Global)

50-мегапикселовата камера е подпомагната от технология с изкуствен интелект, с цел да основава ясни и динамични фотоси при всякаква осветеност. Режимът „ Super Night ” прави детайлите ясни и когато е най-тъмно.

Оптимален екран

Съобразеният с търсенето на потребителите размер на HD+ екрана от 6,5 инча е в златната среда – комфортен е и за захват с ръка, и за слагане в джоба. Честотата на освежаване от 90 Hz усъвършенства потребителското преживяване с Nokia G11 Plus при потребление на устройството и за работа, и за развлечения.

Nokia G11 Plus ще бъде разполагаем в комерсиалната мрежа у нас в наследник цвят и настройка на паметта 4GB/64GB на целесъобразна цена от 309 лв., прецизираха от HMD Global.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР