Nokia 8.1 е първият модел, който ще получи най-новата версияПотребителите

...
Nokia 8.1 е първият модел, който ще получи най-новата версияПотребителите
Коментари Харесай

Започна обновяване на Nokia смартфоните до Android 10

Nokia 8.1 е първият модел, който ще получи най-новата версия

Потребителите на Nokia смарт телефони първи ще получат възобновяване до Android 10 (снимка: HMD Global)

HMD Global разгласи, че от през днешния ден стартира ъпдейтването до Android 10 на смарт телефона Nokia 8.1 за България. Това е първият смарт телефон на марката, както и първият телефон с процесор Qualcomm Snapdragon 710, който получава най-новата версия на операционната система Android.

В резултат на обновяването, Nokia 8.1 ще се употребява с преимущества в изкуствения разсъдък като по-улеснен достъп, интуитивно ръководство и повече надзор върху персоналните данни, подчертаха от компанията, която има правата върху именития бранд за мобилни телефони.

HMD Global напомня, че нейните телефони първи се ъпгрейдваха до Android Oreo, след това до Android Pie, а в този момент още веднъж са отпред при обновяването с Android 10. Компанията поддържа ежемесечни ъпдейти на сигурността и операционната система в цялото си портфолио, като по този начин потребителите на Nokia получават всички новости още с появяването им.

С ъпдейта до Android 10, почитателите на Nokia 8.1 ще се снабдят с голям брой нови функционалности:

В неотдавна извършеното изследване „ Ъпдейти на софтуера и сигурността: Липсващото звено за смарт телефоните ”, Counterpoint Research отбелязва, че телефоните Nokia се отличават като единственият бранд, предлагащ навременни и бързи ъпгрейди на софтуера и ежемесечни усъвършенствания на сигурността, а с идването на Android 10 те още веднъж ще са първите в обновяването. Цялото портфолио ще бъде актуализирано до началото на 2020 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР