Nokia 7 Plus и Nokia 6.1 инсталират новата версия на

...
Nokia 7 Plus и Nokia 6.1 инсталират новата версия на
Коментари Харесай

Още два модела на Nokia се сдобиха с Android 10

Nokia 7 Plus и Nokia 6.1 конфигурират новата версия на Android през януари
HMD Global разгласи, че Nokia 7 Plus и Nokia 6.1 са следващите модели на марката, след Nokia 7.1, Nokia 9 PureView и Nokia 8.1, които ще получат Android 10. Смартфоните  Nokia резервират позицията си на водач в бързите ъпдейти на операционната система и още веднъж са отпред при внедряването на Android 10.

Като част от програмата Android One, Nokia 7 Plus и Nokia 6.1 бяха показани с обещанието за три години обезпечени месечни актуализации за сигурност и две години ъпгрейди на операционната система. Android 10 е втората актуализация на операционната система за тези модели и с нея HMD Global утвърждава уговорката си телефоните Nokia с времето да се усъвършенстват чрез постоянни ъпдейти на софтуера.

С ъпдейта на Nokia 7 Plus и Nokia 6.1 до Android 10 почитателите ще се насладят на цялостен набор от нови функционалности, в това число:
Навигация с жестове: контролът на вашия смарт телефон Nokia става по-бърз и разполага с интуитивни възможностиИнтелигентен отговор: получавайте още по-интелигентни отговори в известия, освен на думи, само че и дейности, които можете да предприеметеКонтрол на поверителността: разполагате с още по-голям надзор върху персоналните си данни; контролирайте по кое време местоположението ви се споделя във вашите приложения – постоянно, когато ги употребявате или никогаРежим на фокус: блокирайте разсейващите приложения, когато би трябвало да се концентрирате върху най-важното за васСемейни настройки: към този момент част от Digital Wellbeing настройките, което ще оказва помощ на родителите да дефинират съществени правила за цялото семейство
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР