Nokia 3.4 идва с повишена производителност, благодарение на платформата Snapdragon

...
Nokia 3.4 идва с повишена производителност, благодарение на платформата Snapdragon
Коментари Харесай

Излизат бюджетни смартфони Nokia 3.4 и 2.4


Nokia 3.4 идва с нараснала продуктивност, с помощта на платформата Snapdragon 460
(снимки: HMD Global)

HMD Global разгласи две нови попълнения към фамилията си бюджетни смарт телефони – Nokia 3.4 и Nokia 2.4, нова гама мобилни аксесоари и услугата HMD Connect Pro за сигуре н глобале н роуминг на данни за бизнеса.

Новият Nokia 2.4 предлага усъвършенствани с AI изображения, специфичен нощен режим и портретен редактор, двудневен живот на батерията и огромен 6,5-инчов HD+ екран. Удобният датчик за пръстови отпечатъци и AI лицево различаване обезпечават елементарен достъп до телефона и спомагателна отбрана.

Освен това Nokia 2.4 се предлага с три години месечни актуализации на сигурността и две години ъпдейти на операционната система, което значи, че е подготвен за Android 11 и 12.

Nokia 2.4 дава огромен 6,5-инчов екран с резолюция HD+
(снимки: HMD Global)

По-класният модел Nokia 3.4 има усъвършенствана тройна камера с ултра-широкоъгълен обектив, нараснала продуктивност, с помощта на мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 460, AI изображения и огромен 6,39-инчов HD+ екран с вградена камера.

Моделът е захранван от батерия с емблематичния за марката двудневен живот. Nokia 3.4 се предлага с Android 10 и, както всеки Nokia телефон с Android, ще получава ъпдейти на сигурността и софтуера в продължение на няколко години. Купувачит щ могат да избират от три нови цвята, въодушевени от скандинавската природа.

Със модерни функционалности и комфортен за прилагане дизайн, двата с Android смарт телефона от средеен клас са ориентирани към консуматори, които желаят качество на налична цена, обявиха от Nokia.

„ Не е загадка, че потребителите по целия свят са станали по-внимателни във връзка с разноските си и се стопират на по-евтини и по-дълготрайни артикули от марки, които познават и на които имат доверие ”, разяснява Юхо Сарвикас, основен продуктов шеф и вицепрезидент за Северна Америка на HMD Global.

Междувременно HMD Global разгласи и нова гама аксесоари, въодушевени от природата и в еко опаковки, включително безжични слушалки Nokia Earbuds Lite, първата за портфолиото портативна безжична тонколона Nokia с вграден микрофон и защитни калъфи за мобилни телефони. Всички нови аксесоари се оферират в еко опаковки от 100% рециклируема хартия.

Безжичните слушалки Nokia Earbuds Lite възпроизвеждат до 35 часа музика
(снимки: HMD Global)

Новата услуга HMD Connect Pro дава на бизнес организациите по-лесен метод да поддържат своите смарт телефони и свързани устройства, при високо равнище на сигурност и бистрота. Услугата включва централизирано ръководство на равнище SIM, като обезпечава цялостен надзор и попречване на измами, с надеждно маршрутизирана информация за потребление в действително време, диагностика онлайн и премахване на неизправности. HMD Connect Pro се поддържа от над 600 мрежи в 160 страни.

HMD Global започва публично световните продажби на Nokia 8.3 5G, който служи на най-взискателните клиенти в света – сътрудниците на MI6. Именно този модел е определен от новия скришен сътрудник в идния филм за Джеймс Бонд „ Смъртта може да изчака ”, чиято премиера е през ноември.

Nokia 8.3 5G е определен от новия скришен сътрудник в идния филм за Джеймс Бонд
(снимки: HMD Global)

С мощната си четворна камера PureView с оптика Zeiss, Nokia 8.3 5G е смарт телефон за изобретателни консуматори. Поддържа голям брой актуализирани 5G мрежи и е на пазара от през днешния ден на междинна цена от 599 евро. Освен това всички притежатели на Nokia 8.3 5G ще получат безвъзмездна 6-месечна пробна версия на Гугъл One с спомагателни 100 GB онлайн вместилище в Гугъл Drive, Gmail и Гугъл Photos и общ абонамент за всички услуги, който може да се показа с още пет души.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР