Nokia 2.3 вече е на българския пазар. Моделът ще се

...
Nokia 2.3 вече е на българския пазар. Моделът ще се
Коментари Харесай

Nokia пуска модел с 6,2 дисплей и цена от 229 лева

Nokia 2.3 към този момент е на българския пазар. Моделът ще се предлага на целесъобразна цена от 229 лв.. и включва огромен 6,2-инчов екран и заричане за 2-дневен живот на батерията.

Моделът идва с Android 9, само че е подготвен за обновяване до идната версия. Той разполага и с изкуствен интелект, който усъвършенства работата на камерата.

Дисплеят му 6,2-инчов LCD с резолюция 720х1520 пиксела и съответствие на страните 19:9. Nokia 2.3 употребява четириядрен процесор с 2 GHz мощност и 2GB RAM. Вътрешната памет е 32GB, като може да бъде разширена до 400GB.

Камерата е с резолюция 13MP, а за по-добри фотоси от Nokia са добавили и датчик за дълбочина на фрагмента. Селфи камерата е с резолюция 5MP.

Nokia 2.3 употребява новата функционалност " Препоръчан кадър ", която оказва помощ да изберете най-хубавия кадър от серия фотоси. Тя автоматизирано снима различни изображения преди и след натискане на бутона на камерата и ви предлага най-хубавото изображение. Камерата поддържа и портретен режим и снимане при ниска осветеност.

Устройството има и биометрично лицево различаване, което ви разрешава да го отключвате безусловно с взор.

Батерията е с размер 4 000 mAh, като от Nokia дават обещание, че това е задоволително за два дни потребление.

Моделът е разполагаем в комерсиалната мрежа в България в сив, зелен и песъчлив цвят.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР