ного смях и изненади очакват героите на „All Inclusive” в

...
ного смях и изненади очакват героите на „All Inclusive” в
Коментари Харесай

Скъпи гости от Франция пристигат в “All Inclusive”

ного смях и изненади чакат героите на „ All Inclusive” в новия епизод на сериала този петък. Парушев ще строи целия личен състав на хотела за тържественото посрещане на значим посетител от чужбина. По персонална покана на шефа идва един от най-значимите специалисти в хотелиерския отрасъл в международен мащаб – мосю Делакюр от “Шато де Лукс”.

Французинът е придирчив и придирчив и всички се стараят да показват комплекса в най-хубавата му светлина, с цел да получат отлична оценка. Елица и Парушев са създали стройна организация за визитата на изтънчения посетител, а Емил стопира със саботажите по отношение на жена си. Мъжът е схванал, че тази родителска война единствено наранява дребната им щерка. Никой, обаче, не може да допусна какъв неочакван поврат ще настъпи в този съдбоносен миг и по какъв начин ще се развият събитията в хотела. В ролята на французина феновете ще видят надарения и обичан български артист – Любомир Ковачев.

Ден преди публично бракът сред Елица и Емил да завърши, Виктория е изцяло объркана. Сашко пробва да й вдъхне кураж, с цел да бъде мощна и спокойна, само че момичето се разстройва от ден на ден. Вики не може да си показа по какъв начин би дала отговор на най-трудния въпрос в съда – при кого желае да живее след развода? Детето не е готово да се лиши от наличието на нито един от родителите си и подхваща обезверени дейности, с цел да предотврати раздялата. Какви са те и ще имат ли триумф?

Христо е в еуфория. След като съумява да се докопа до последното изчезнало парче от скъпата тракийска амфора, фантазията за по-охолен живот наподобява все по-реална. Парите са му в забрадка вързани, а иманярката Златка е подготвена да обезпечи сумата до броени часове. Неочаквано на пътя му застава неговата щерка Надя. Какви са желанията й и по какъв начин ще промени цялата фамилна обстановка – не пропускайте да видите в епизода на “All Inclusive”, този петък, от 20:00 ч. по NOVA!

Повече информация може да откриете в, както и във на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР