ного е трудно да се постигне съвместимост между две различни

...
ного е трудно да се постигне съвместимост между две различни
Коментари Харесай

Никой не може да раздели тези зодии

ного е мъчно да се реализира съгласуемост сред две разнообразни персони. Някои знаци на зодиака обаче имат шанс - те имат съвсем „ съвършени “ половинки, с които постоянно могат да намерят общ език. И на тази основа е доста комфортно и удобно да се изградят положителни връзки.

Както бизнес връзки, по този начин и сантиментални. И тук нито персоналният опит, нито особеностите на възпитанието имат изключително значение – те просто си подхождат.

Овен и Лъв

Важно е да кажем, че или две могат или да се разрушат взаимно през първата година от взаимния си живот, или да основат съвършен съюз. Други благоприятни условия за двата огнени знака на зодиака просто не са планувани. И двамата желаят да преобладават във връзката и са много избухливи. Но след свада постоянно настава доста нежно помиряване. Така че, в случай че те съумеят да се оправят със личните си страсти и стартират да работят в една посока, тогава резултатът от подобен съюз ще надвиши всички вероятни упования. Идеалната обстановка е, когато Лъвът безшумно ще насочи Овена към мястото, където ще се усеща най-добре. Но едно е несъмнено - в такава връзка несъмнено няма да има досада. А за Овен това е най-важното.

Рак и Скорпион

Малко хора могат да схванат възприятията на Скорпиона. Но Ракът може. Освен това техните страсти и чувства са почти идентични. Характерите им са доста разнообразни, само че това не им пречи да схванат проблемите един на различен. И да си дадат на практика препоръки. И това към този момент е основа за по-тясно взаимоотношение, в което Скорпионът най-сетне получава разбиращ събеседник и обект за използване на своята необуздана пристрастеност, а Рак - отбрана и надеждност, за която постоянно е мечтал. Единственият въпрос е какво ще направи Ракът, когато Скорпионът е леко отегчен от идеалната връзка? И той ще се отегчи - това е несъмнено. Но Скорпионите постоянно се връщат там, където им е комфортно. И в случай че Ракът запомни това, тогава такава връзка ще продължи доста, доста дълго време.

Телец и Дева

Два земни знака постоянно ще намерят общ език. Защото ще разискват не задачите, а средствата за постигането на цели. И двамата са деликатни и рационални, и двамата знаят доста за чувствените удоволствия. Освен това Телецът има присъщ имунитет против главната техника на Девата - аргументираното разрастване на обстановката. Той се назовава: " И какво? ". В тази обстановка упоритостта на Телец му разрешава да резервира ситуацията си, даже в обстановки, в които Девата се смазва. Това обаче рядко се случва, защото и двата зодиакални знака в действителност не обичат споровете.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР