Ноември преполови, а това означава само едно – идва ,

...
Ноември преполови, а това означава само едно – идва ,
Коментари Харесай

Хороскоп за BLACK FRIDAY – звездите предричат, eMAG изпълнява

Ноември преполови, а това значи единствено едно – идва, само че преди него идва най-чаканото астрологично събитие в България – хороскопът за 12-те зодии, който ще освети пътя на всеки от нас към мечтаната покупка. Защото вие може да си въобразявате, че имате потребност от кафе машина, само че тригонът сред Луна и трамвай петица да демонстрира, че ВСЪЩНОСТ имате потребност от тротинетка. Затова сядайте, взимайте бележник и писалка и си записвайте какво ви чака на Черния петък, с цел да няма след това „ аз май трябваше да си взема оная прахосмукачка, до момента в който беше понижена със XX% “, обаче към този момент да е прекомерно късно.

ОВЕН

 iStock/Getty Images

Всичко за Овните към този момент сме го казвали, само че не пречи да го кажем отново. Динамични, леко нападателни и от време на време даже малко наивни, те постоянно ще предпочетат да минат през стената, в сравнение с да я заобиколят. Имат потребност от непрестанно придвижване, тъй като когато им е скучно, стартират да рият с копита на едно място и да вършат кавги, което пък изнервя близките и изобщо – по този начин са зародили най-малко половината от войните на тоя свят. Затова най-важното, в случай че имате Овен у дома, е да му причинявате задоволителна физическа отмалялост или най-малко симулация на такава. Най-лесният метод това да стане, съгласно звездите, е чрез (130 броя Black Friday оферта) за нея

 eMAG

и (50 броя Black Friday оферта) за него, а като допълнение можете да прибавите и една необикновена оферта – ваучер с атрактивни отстъпки за разнообразни услуги, в това число авиосимулатор, пейнтбол, сноуборд и ски, тъй че да се връща този Овен у дома вечер и да ляга, и да заспива.

ТЕЛЕЦ

 iStock/Getty Images

Само една зодия по-напред и ето ни в кралството на мързела, лукса и бавното живеене. Телецът желае всичко, само че го желае постепенно, вкусно, хубаво, комфортно, топло и удобно. Чревоугодници, постоянно закъсняващи и способни да ровят в чинията в ресторанта, гледайки наличието ѝ с отрицание – това са нашите благи Телци.

 eMAG

Този Черен петък звездите са им подготвили неустоима оферта, която ще разтопи изтънчените им небца –, 15 bar, 1500 W, система за разпенване на мляко, керамична мелачка, филтър Aqua Clean, сензорен екран (285 броя Black Friday оферта) в композиция с, 1000 г (5000 броя Black Friday оферта). Вече виждаме няколко Телци, които предостатъчно се облизват! А като им покажем и необикновените предложения за монети, кюлчета от благородни метали и бижута с до 25% отстъпка, напряко ги виждаме по какъв начин се изстрелват към eMAG... е, „ изстрелват “ е мощно казано, несъмнено, тъй като Телецът в никакъв случай не тича!

БЛИЗНАЦИ

 iStock/Getty Images

Думи, думи, думи, думи... от време на време даже не са свързани в изречение, а просто се изливат свободно от устите на тази ходеща противоречивост. Близнаците са интелектуалците на зодиака или по-скоро те се мислят за такива, а ние благородно и мъдро мълчим, с цел да не ни залеят с океан от фрази.

 eMAG

Астрологично и механически още не е фиктивен метод, който да ги накара да млъкнат най-малко за малко, по тази причина звездите просто им връчват, 256GB, 12GB RAM, 5G, interstellar black (150 броя Black Friday оферта), с цел да приказват, до момента в който свят светува, а в допълнение им предсказват и една необикновена оферта – ваучери с отстъпка до 89% за езикови курсове: британски, италиански, испански, даже онлайн курс по британски за изявление за работа, тъй че да могат да тормозят с говоренето си и други нации, освен нас!!

РАК

 iStock/Getty Images

Колкото Близнакът е отзивчив и екстровертен, толкоз Ракът е безмълвен, депресиран и замислен в себе си и в житейските си трудности. Това, което Раците най-вече обичат да вършат и за което са основани, е да се съберат с различен човек и да си създадат семейство, с което да прекарват дълги часове в готвене на мусака, слушане на музика и никога овакантяване на рамките на дома. Въобще, в случай че би трябвало с една дума да опишем домошарството, това ще е РАК.

 eMAG

Затова и звездите са пределно ясни – MUM58364 (30 броя Black Friday оферта) е оферта тъкмо като за най-чувствителните представители на зодиака. С него в кухнята те към този момент в действителност няма да имат причина да излизат от у дома и напълно умерено могат да пропуснат някой и различен международен прелом, улисани в правене на сарми и супи. Все отново обаче, и те заслужават капка странност в този живот, по тази причина необикновената за тях оферта е под формата на ваучери за разнообразни работилници, уроци по снимка, изобразяване с вино – нещо, което да ги изкара от вкъщи им най-малко за малко.

ЛЪВ

 iStock/Getty Images

Извинете, по какъв начин го нарекохме? Веднага сами си отрязваме главите – той не е ЛЪВ, а е Кралят или кралицата на зодиака, които минават край тълпата от простосмъртни хора по този начин, както папата минава по време на визитите си.

 eMAG

Лъвът няма самообладание да кажем някакви ужасно хубави неща за него, от което всички останали зодии да замязят на нещо безпределно досадно и нормално, само че този път ще го подразним и няма да кажем нищо, а напряко ще му препоръчаме звездната Black Friday оферта – (50 броя Black Friday оферта) – да си оформи малко гривата, че от вятъра, който близките му вършат с комплиментите си, малко се е разрошила, и (500 броя Black Friday оферта), тъй като от толкоз ястие на антилопи единият челен зъб има потребност от професионална грижа. Необичайната оферта за Лъвовете е всичко, което си харесат измежду необикновените предложения за другите зодии.

ДЕВА

 iStock/Getty Images

И ето, още веднъж следващ абсурд – след Лъва, основан да се самовъзхищава по през целия ден, идваме при Девите, които са от скромни по-скромни и най-голямо неспокойствие изпитват, когато в магазина си намерят комплект идентични гъбички за миене на чинии. Създадени да  вършат живота на другите хора по-чист, подреден и прелестен, Девите са едни от чистофайниците на зодиака.

 eMAG

Дори да идат на посетители, не могат да се стърпят да не изтъркат някое леке по шкафа и са склонни да го създадат и с пуловера си, в случай че петното е огромно и ги нервира. Как да не им връчиш един (100 броя Black Friday оферта) и да ги оставиш да вървят и да почистват И след него. За най-автентичните Деви звездите имат и една необикновена оферта – ваучери за почивки в България в топ хотели, тъй като даже и Девата има потребност да разпусне. Само, апелирам ви, не си чистете стаите по хотелите сами, оставете нещо и за другите хора.

ВЕЗНИ

 iStock/Getty Images

Кротки, безгрижни, леко вятърничави и в никакъв случай неспособни да вземат от раз решение по какъвто и да било въпрос – това са Везните. Ако ги питате, те са основани да лежат до обяд, а по-късно да изкарат следобеда в приятна компания, до момента в който пият кафе и ядат торта, до момента в който някой различен работи и изкарва пари, които след това да им дава.

 eMAG

Затова и най-удачната оферта този Black Friday е едно откритие, което ще им разкрие тайните на времето, което върви единствено напред и е редно и ние да вървим с него, а не да лежим по сладкарниците и да се тъпчем с петифури. Часовник, тъмносребрист, за него и (по 150 броя Black Friday оферта) ще вкарат Везните в тайнството на идването на срещи в точния момент, а необикновената оферта за тях ще бъде по-милостива към хедонистичната им природа – предложения с до 40% отстъпка за разкрасителни процедури за лице и тяло с техники от ново потомство.

СКОРПИОН

 iStock/Getty Images

Малко ни е боязън да пишем каквото и да било за Скорпионите, тъй като те са безпределно обидчиви и отмъстителни. Повече избираме да закачим Black Friday офертата на пръчка и да им я поднесем отдалече, само че хайде, ще съберем храброст. Този Black Friday идва с една доста хитра оферта за тях – чифт с декоративни камъни, карамел (80 броя Black Friday оферта) за нея и с кожа, черни (195 броя Black Friday оферта) за него, с които никой няма да ви разпознае и ще можете да нападате жертвите си в тил, без те да чуват вледеняващите ви стъпки. И, да, и за вас има необикновена оферта, даже не ни е хрумнало да ви пропущаме – те идват под формата на разнообразни курсове за личностно развиване в доста области като ИТ, бизнес, шофьорски курсове, с цел да можете на тях да се срещате и с други нещастни хора, които да тормозите.

СТРЕЛЕЦ

 iStock/Getty Images

Какво облекчение е да пишеш за тези смешни и занимателни хора, които непрестанно бързат, нервни са и желаят да пътуват до Шри Ланка, само че в това време са поели три уговорката в другия завършек на света. И този Black Friday Стрелците ще бъдат поглезени от звездите не с една, а с две предложения, тъй като на тях всичко постоянно им е малко. (50 броя Black Friday оферта) или (20 броя Black Friday оферта) са идеални дарове за тези хора, тъй като им дават опция да се разсейват с тях в моментите, в които имат най-вече работа.

 eMAG

И тъй като Стрелците са едни от най-необичайните в зодиака, те заслужават и супернеобичайна оферта – да вземем за пример кемпер, като дано имат поради, че най-голямата отстъпка по време на eMAG Black Friday за индивидуален кемпер е 8 000 лева

КОЗИРОГ

 iStock/Getty Images

Скучни, само че богати – това са Козирозите, основани да носят бели ризи или сиви рокли, и да изкарват по 2 милиона на година. Абсолютно сме изумени от тяхната дарба да притеглят големи суми пари и след това да ги удвояват, вместо да ги харчат за диаманти и черен хайвер, по тази причина и безмълвно се обръщаме към това, което звездите са им отредили този месец –, с приложение за телефон, дистанционно управление, топла/неутрална/студена светлина, регулируема активност, клас G (55 броя Black Friday оферта), под чиято светлина могат да си броят парите и през нощта, и когато е тъмно, и изобщо непрекъснато. Необичайните предложения за тях пък са, несъмнено, тези, които дават някаква отстъпка – като да вземем за пример ваучери за гориво с отстъпка до 7%.

ВОДОЛЕЙ

 iStock/Getty Images

Странни, отвеяни, в никакъв случай нечуващи какво им приказваш – това са Водолеите, които са пратени на тази земя, с цел да ни нервират с разсеяността си. Те са постоянно подготвени да тръгнат на необикновена задача, да вземат участие в полет до Марс или да влязат в пещера, с цел да спасят котка – изобщо, странни хора, само че и на тях звездите нещо би трябвало да им предрекат, по тази причина ето, Водолеи, една Black Friday оферта единствено за вас., 43 " (108 см), 4K Ultra HD,, клас G (300 броя Black Friday оферта) – да си седнете пред него и да си пуснете филми за Космоса, пещерите и най-високите върхове, и да видите, че не е неприятно човек и у дома малко да си остане. Що се отнася до необикновените предложения, можем да предложим още веднъж ваучери с отстъпка до 67% за коли чартърен, кемпери – най-малко да спестите някой лев, когато тръгнете на следващата си задача.

РИБИ

 iStock/Getty Images

Представителите на зодиака, които чакат Оскар за всеки филм, в който се забъркат, само че в никакъв случай не го получават. Раздвоени сред инстинкт и разум, техният живот е едно непрекъснато блуждаене по всички страни, до момента в който най-после се окаже, че са навършили 40 и още нямат постоянна работа. За тях звездите са подготвили (100 броя Black Friday оферта), с цел да могат да записват маршрута, по който са минали, тъй че да не минават още веднъж по него – или казано иначе, да престанат да повтарят едни и същи неточности в живота си. Рибите са си задоволително необикновени сами по себе си, само че въпреки всичко заслужават и по една необикновена оферта и тя идва под формата на ваучери с атрактивни отстъпки за разнообразни услуги, в това число авиосимулатор, пейнтбол, сноуборд и ски, с цел да си проветрят малко главите, а не да се вглъбяват единствено в личните си кино сюжети.

Разбира се, нито една от зодиите не трябва да се лимитира единствено с това, което е прочела за себе си – свободни сте да овършеете eMAG и да купите всичко, което ви хареса. Тази година eMAG Black Friday стартира сутринта на 17 ноември, а в акцията ще има над 1 000 000 предложения или над 10 000 000 бр. артикули на склад, измежду които над 200 000 бр. смарт телефони и джаджи (смарт технологии, таблети), над 150 000 бр. тв приемници, Hi-Fi аудио и фото, над 250 000 бр. дребни домашен уреди,  над 80 000 бр. огромни домашен уреди, 2 000 000 бр. фешън продукта, над 350 000 бр. артикули за персонална грижа и парфюми, 500 000 бр. спортни артикули и доста други.

 eMAG

Традиционно eMAG прави така наречен blackout (затъмнение) на уеб страницата си, преди да посрещне натоварения трафик от искащи да се снабдят със артикули на атрактивни цени, тъй че – бъдете търпеливи. Сайтът става деен рано сутринта, след 7 ч, а потребителите могат да схванат незабавно щом акцията стартира, като конфигурират мобилното приложение на eMAG и задействат известията. Запазете авансово обичаното си място за доставка, с цел да можете комфортно да вземете поръчките си, когато дойдат.

Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, с изключение на доставка до адрес, ще бъдат разполагаем над 1 000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Сердика Център и Парадайс Център, и в Пловдив, в Пловдив Мол.

Запазете вашата карта в акаунта си, с цел да вършиме поръчки несъмнено и елементарно и подгответе авансово лист с обичани артикули, с цел да ги добавите елементарно и комфортно в кошницата.

Успех на всички – от Овен до Риби, и помнете, че който превари – той печели, и това няма звезда или хороскоп, който да ви го подсигурява, тъй че, разчитайте на себе си!

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат настоящите им цени за интервала преди акцията. Black Friday цените ще са видни и настоящи, започвайки на 17.11.2023 година след началото на акцията до нейния край или до привършване на плануваните за акцията количества.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР