Ноември месец обаче се очертава да бъде истински късметлийски за

...
Ноември месец обаче се очертава да бъде истински късметлийски за
Коментари Харесай

Две зодии ще се радват на големи финансови печалби през ноември

Ноември месец обаче се обрисува да бъде същински късметлийски за две от зодиите. Те ще изпитат нечувана наслада и ще се снабдят със солидна сума пари. Ще имат мотив да почерпят, по тази причина стойте близо към тях. Много скоро следва да ви споделят за смяната в банковата си сметка, написа Actualno.com. Ето кои ще са зодиите с пари през ноември:

Скорпион

Тази зодия постоянно знае по какъв начин да се снабди с мечтаните финанси, с цел да осъществя някоя своя цел. Това са работливи хора, които не се отхвърлят пред нищо, до момента в който не осъществен фантазията си. Готови са да работят неуморно, само че в никакъв случай няма да желаят пари назаем от другар. Тяхното достолепие и самолюбие няма да им разрешат да престъпят правилата си.

Хубавото е, че през месец ноември представителите на зодията най-сетне ще бъдат възнаградени за упоритостта си през годините. Те ще получат солидна сума пари, която могат да вложат в пътешестване, нова цел или просто да се поглезят с някоя по-скъпа покупка.

Телец

Телците обичат материалните богатства и както се споделя парите при парите отиват. Мъжете и дамите Телци ще имат необикновен шанс през месец ноември, те ще си купят билет от тотото и ще видят с очите си сума, която ще им обезпечи десетки занимания – такива, каквито харесват те. Много скоро Телците ще ви се обадят да ви споделят за насладата в живота си. За тях материалното е нещо доста значимо и сигурно няма да пропуснат опцията да се похвалят за шанса си!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР