Ноември е последният месец от есента и преходът към зимата.

...
Ноември е последният месец от есента и преходът към зимата.
Коментари Харесай

Това ще са НАЙ-УСПЕШНИТЕ дни през НОЕМВРИ!

Ноември е последният месец от есента и преходът към зимата. Според астролозите има няколко дни, които ще бъдат най-запомнящи се. Добре е да ги знаем, тъй че да можем да се възползваме от тях.
Ето кои ноемврийски дни ще са най-ярки от останалите: 5 ноември – Новолуние в Скорпион и преход на Венера в Козирог
Ако носите някакъв прочувствен товар върху плещите си, на този ден ще имате опция да се отървете от него. Ще усещате позитивна сила и денят ще е удобен за осъществяване на проектите. Венера ще се погрижи за това да бъдете по-позитивни и по-уверени в себе си.
11 ноември – Огледална дата
На този ден всички и всичко ще е доста по-спокойно. Огледалната дата е превъзходен старт за медитация или духовна процедура. Добре би било да си поставите нова цел на този ден и да започнете да я следвате, без да се отказвате от нея.

17 ноември – Марс се изправя против Уран
Този ден е съвършен за вложения и време, което да отделите на своите занимания и ползи. Независимо с какви задания ще би трябвало да се справяте, то вие ще съумеете да доведете до дъно нещата.
18 ноември – Пик на метеорния поток Леониди
На 18 ноември ще се усещаме доста по-добре както физически, по този начин и интелектуално. На този ден човек е кадърен да преодолее всевъзможни компликации. Какъвто и негативизъм да пазите в себе си, той ще изчезне.
24 ноември – Меркурий минава в Стрелец
На този ден и през идващите няколко ще се сблъскате с финансови триумфи. Ако вложите всички старания и действате интензивно в посока разгръщане на бизнеса си, то можете да сте сигурни, че шансът ще ви сполети. Денят е удобен за търсене на нова работа и подписване на покупко-продажби.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР