Но заради страстта си към разкрасителните процедури, тя е на

...
Но заради страстта си към разкрасителните процедури, тя е на
Коментари Харесай

Зрителите Изтръпнаха, Нещо Кошмарно Се Случи С Гала! Обичаната Водеща Е Обезобразена След Ужасяващ

Но поради пристрастеността си към разкрасителните процедури, тя е на път да замязя на Стоянка Мутафова. Приликата й с нея откриха феновете на предаването „ На кафе “.

Блондинката е почнала да се подува от честото инжектиране на ботокс. Областта под очите й е подпухнала. Скулите й съвсем не се виждат поради подпухналостта на околоочния силует.

Голямото количество филъри е повода очите на Гала да наподобяват по-хлътнали. Инжектирането на ботокс докара до същия резултат и при Стоянка Мутафова.

Не е ясно какво количество филъри е сложила Гала в лицето си. Но по всичко проличава, че е наблегнала на зоната под очите, където в действителност й кожата е най-деликатна.

Очевидно русокоската не е прекарала лятото, почивайки си край морския бряг или търсейки хладина в планината. Голяма част от летния й отпуск е бил отдаден на разкрасителните процедури, които се оферират в столичните клиники по естетична хирургия. И резултатът, несъмнено е на разположение, видя Хот сцена.

Всеизвестен факт е, че Гала изпитва под паника боязън от старостта. Но в случай че не овладее манията си към слагането на филъри, доста скоро няма да наподобява на себе си, разясняват възмутени зрителки на предаването й.

Последните злословия към нея гласяха, че ще бъде свалена от ефир и този сезон „ На кафе “ няма да се излъчва. Като причина за това медиите акцентираха двете солени санкции, наложени на предаването от страна на Съвет за електронни медии поради изцепките на Гала.

Но русокоската не просто остана в ефир, само че и продължи да води в компанията на обичания си мъж.

Продуцентите на утринното предаване поканиха и Стефан да се причисли към екипа им.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР