Но вероятно няма да е в Steam.По-рано този месец ви

...
Но вероятно няма да е в Steam.По-рано този месец ви
Коментари Харесай

Fallout 76 няма да се предлага единствено в Bethesda.Net

Но евентуално няма да е в Steam.
По-рано този месец ви съобщихме новината, че Fallout 76 ще се предлага само и единствено на Bethesda.net. Изглежда обаче това няма да е тъкмо по този начин. От SegmentNext разбираме, че най-малко още една платформа ще предлага играта – Microsoft Store, където към този момент може да се направи и предварителна поръчка на Tricentennial изданието.

Това, наподобява опонира на думите на Пит Хайнс, който преди седмица съобщи друго, допълвайки, че те в никакъв случай не са заявявали, че всички последващи игри на Bethesda ще се оферират единствено в уеб страницата им.

„Ние не сме разгласявали, че „всички бъдещи игри няма да са в Steam“. Не това казахме. Ние казахме: „тази игра ще е налична извънредно на Bethesda.net“, съобщи Хайнс по-рано този месец пред IGN.

Изглежда по този начин като че ли с Fallout 76, Bethesda се вземат решение да си пробват шанса и да тръгнат по-много, доста тъничък лед. Първо беше анонса на заглавие от света на Fallout, което ще е мултиплейър, а в този момент и отвод да качат Fallout 76 в Steam. Между другото, Уес Фенлън в материал от тези дни разсъждава и то много разумно за рисковете, които поема Bethesda с хода си да стои настрани от Steam: поддръжката на мрежовата инфраструктура, готовите принадлежности, които Steam предлага за онлайн игра, анти-чийт системите на Valve, моддинг поддръжката – все неща, които Bethesda се наема занапред да построява.

„Причината Bethesda да подмине Steam за сметка на своя личен лаунчър е очевидна: цялостен надзор, както и цялостен дял от приходите. Подобно на Apple и на съвсем всички други цифрови пазари, Valve си взима дял от 30%. Но Bethesda има много за доказване с Fallout 76, в случай че желае да ни накара, че това ще е добре и за играещите“, обобщава Фенлън.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР