Но след среща при закрити врата във вторник, водена от

...
Но след среща при закрити врата във вторник, водена от
Коментари Харесай

Директорът на училищата в Уисконсин иска регентите на UW да забавят гласуването на сделката за ограничаване на позициите на многообразието

Но след среща при закрити врата във вторник, водена от президента на университетите на Уисконсин Джей Ротман, регентите приканиха за ново гласоподаване в сряда вечерта. Дневният ред демонстрира, че регент Ейми Блуменфелд Богост, която гласоподава срещу предлагането в събота, е сменила позициите си и в този момент го е подкрепила.

Щатският суперинтендант Джил Ъндърли автоматизирано става регент по силата на позицията си. Тя не гласоподава в събота, тъй като беше отвън страната. Тя излезе с изказване в сряда, в което помоли регентите да пренасрочат второто гласоподаване, защото тя към момента е отвън страната, има променлив достъп до интернет и няма да бъде разполагаем по време на срещата.

„ Ясно е, че регентите са разграничени и е нужна спомагателна работа. Очаквам с неспокойствие да мога да бъда пълноценна част от този диалог след завръщането ми в Съединени американски щати идната седмица “, сподели Ъндърли в изказване, в което изиска сесията в сряда да бъде пренасрочена.

Тя не сподели къде се намира или за какво е била...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР