Но след надлежна проверка на доклади за неправилно управлявани средства

...
Но след надлежна проверка на доклади за неправилно управлявани средства
Коментари Харесай

Гигантът Binance се оттегли от спасяването на крипто-борсата FTX

Но след „ надлежна инспекция ” на отчети за " погрешно ръководени средства на клиенти и хипотетични следствия от страна на американски организации ", Binance се отхвърлиха от първичното си желание, заяви Военновъздушни сили. От Binance написаха в Twitter, че проблемите, пред които е изправен FTX, са „ отвън нашия надзор или опция да помогнем “.

„ През последните няколко години видяхме, че крипто-екосистемата става по-устойчива и имаме вяра, че с времето изключенията, при които се откриват злоупотреби с потребителски средства, ще бъдат отстранени ", се споделя още в изказването на Binance.

FTX е огромна крипто-борса за покупки и продажби на разнообразни крипто валути. Според известия в специаизирани уеб сайтове, след подозренията за неприятно ръководство на средствата на клиентите, единствено за три дни от FTX са изтеглени криптовалути на стойност Щатски долар 6 милиарда.

Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC) проверява FTX, заяви Reuters. Пазарният регулатор изследва дали платформата е спазвала законите, регулиращи бранша, и дали е търгувала против ползите на свои...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР