Но скорошно искане за свобода на информацията, подадено от Алианса

...
Но скорошно искане за свобода на информацията, подадено от Алианса
Коментари Харесай

Стажантите затворнически служители са „насърчавани да бъдат по-насилствени“ в сексистка програма за висше образование, при която трети отпадат

Но скорошно искане за независимост на информацията, подадено от Алианса на пандизчиите, демонстрира, че съвсем една трета от участниците се отдръпват от програмата всяка година.

Бивши участници, които са служили в два от най-насилствените затвори в Обединеното кралство, споделиха пред The ​​Independent, че главният проблем не са компликациите при оправянето със пандизчиите, а проблемите с останалия личен състав.

Работил ли си по схемата? Изпратете имейл на [email protected]

Те приказваха за изправяне пред женомразец и токсична просвета, при която на стажантите се задават въпроси за техния полов живот и стажантите биват приветствани за това, че са по-насилствени със пандизчиите.

Г-жа B, която не пожела да бъде посочена, прекара една година в прословутия затвор Belmarsh, до момента в който беше на към двадесет години като част от схемата Unlocked. Тя споделя, че постоянно се е оказвала жертва на сексистки мнения и смешки от сътрудници.

„ Попитаха ме напряко дали съм лесбийка в р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР