No Rules Fest 2023 се очаква да се превърне в

...
No Rules Fest 2023 се очаква да се превърне в
Коментари Харесай

На марината в Сарафово: Два дни в ритъма на хауса и хип-хопа... без ограничения

No Rules Fest 2023 се чака да се трансформира в най-яркото прекарване на лятото. Всичко за събитето и изпълнителите, вижте

ще събере феновете на хип-хопа и хауса внезабравимо двудневно празненство без спиране, без правила и ограничавания.

Орагнизаторите са подбрали едни от обичаните реализатори, измежду които кралете на хип-хопаFyre,PG&Drink,Dim4ou,Mom4eto, Kotenceto, Dimoff. Веднага след тях сцената край морския бряг на врата ще се трансформира в нескончаем денс маратон с диджей сет без спиране.

Специалeнгостна фестивала ще e бъдеRaul Pacheco. А незабавно след него във втория ден на феста с неповторим диджей сет ще се включатPeppou,Simon Keye,ZlatinaDimitrova.

Подгответе се да бъдете върнати от течението на пристрастеността с хип-хоп музика на 28 юли и да се потопите в безграничната сила на хаус музиката на 29 юли. Без правила, без граници - единствено незабравими моменти и свободата на музиката.

През тези два дни в пристанището ще бъдат сложени ограждения от съображения за сигурност. Но те няма да попречат на ползвателите на плавателните съдове да стигат до тях. Организаторите са подсигурили събитието с всичко належащо. Озвучаването ще е ориентирано по този начин, че минимум да пречи на жителите на квартала.

" Присъединете се към нас на Пристанище Сарафово и се пригответе да бъдете пренесени в свят, където музиката владее и вълнува! ", приканват уредниците на най-ритмичния фестивал.

Билети можете да закупите като кликнете
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР