Но резултатът е по-скоро Малък магазин на ужасите, отколкото вечнозелена

...
Но резултатът е по-скоро Малък магазин на ужасите, отколкото вечнозелена
Коментари Харесай

Коледна реклама на John Lewis: Венерина мухоловка поема главната роля в дългоочакваната кампания

Но резултатът е по-скоро Малък магазин на ужасите, в сравнение с вечнозелена ела.

Бързорастящото растение скоро ще се разбие кучето и поглъщащите украшения - до момента в който лудориите му не стигнат прекомерно надалеч и той не бъде извлечен на студа.

Традиционно дърво се издига на мястото на Snapper, до момента в който той гледа през прозореца от мразовитата градина.

>

Разбира се, Snapper не можеше да остане пропъден вечно – и под възбуждащия саундтрак, изпълнен от оперната звезда Андреа Бочели, фамилията реалокира празненствата на открито, завършвайки с песента „ Нека вашите обичаи порастват “.

< p> Реакцията на рекламата беше смесена, с хор от хора в X, някогашен Twitter, които споделиха, че мухоловката на Венера не е „ доста коледна “.

„ Нищо не споделя „ Весела Коледа “ като извънземно човекоядно растение “, сподели един фен.

Но други споделиха, че ободряващото обръщение е улучило вярната нотка. „ Това е малко празнично въодушевление във време, когато нещата са малко за хората “, сподели един консуматор на X.

Изображение: Снимка: John Lewis

Директорът на клиентите на John Lewis Шарлот Лок сподели: „ Ние сме нация, която обича традициите на Коледа – от типичен обичаи като пантос и слагане на елхата до разрастващи се нови като разработване на наши лични дарове и събирания в Zoom.

„ Много от нас имат свои лични неповторими празнични обичаи и това ги прави още по-специални. Филмът чества тематиките за фамилията и разрастващите се обичаи и демонстрира, че „ съвършената “ Коледа е намирането на наслада дружно с обичаните хора, каквито и да са вашите обичаи. “

M&S беше един от първите супермаркети, които разкриха рекламната си акция, следвайки сходна тематика за занемаряване на нежелани обичаи.

Въпреки това беше заставен да се извини, откакто фрагмент от видеото беше подложен на критика за проявление на горящи хартиени шапки, наподобяващи палестинското знаме.

Asda притегли Майкъл Бубле - индивидът, чийто глас е синоним на Коледа - за реклама, режисирана от Тайка Уаитити.

Sainsbury's остана надалеч от високата идея и вместо това се концентрира върху своя артикул, до момента в който младо момиче пита над таноя какво Дядо Коледа има за коледна вечеря.

И Lidl обвърза рекламата с стартирането на своята банка за играчки, дарявайки дарове на деца, със сладка приказка за миеща мечка, която връща изгубена играчка.

John Lewis не е разкрил бюджета си за акцията си, която е първата му с организация Saatchi и Saatchi след партньорство с adam&eveDDB, продължаващо през 2009 година Той сътвори реклами, включващи Пингвинът Монти, Мечката и заекът и Възбудимият Едгар. Вълнуващият Едгар взе участие в коледната реклама на John Lewis за 2019 година

Прочетете повече:
Royal Mail разкрива по кое време би трябвало да изпращате коледни картички
Съветът стопира коледните светлини заради „ предизвикателна финансова обстановка “

Саундтракът на рекламата е истинска ария, наречена Festa – което значи празник – композирана за акцията от италианското електро-поп дуо Le Feste Antonacci.

Бочели сподели: „ Радвам се да вземам участие в това прелестна и неповторима традиция на описване на коледни истории.

Саундтракът ще бъде публикуван в по-дълга форма като благотворителен сингъл, като част от приходите ще отидат за благотворителните организации на John Lewis Partnership Building Happier Futures, които оказват помощ на младежи с опит в системата за грижи и фамилии в потребност.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР