Но повтарящите се пристъпи - най-малко три в рамките на

...
Но повтарящите се пристъпи - най-малко три в рамките на
Коментари Харесай

Тревога: Лекар Даде Шокиращата Диагноза На Канцлера Ангела Меркел!

Но повтарящите се пристъпи - минимум три в границите на три седмици - слагат това под подозрение. Преследващите канцлера тремори са признак на цялостен букет съществени заболявания. " Справям се ", шепнеше Ангела, когато се разтресе последния път - на 10 юли, по време на церемонията по посрещането на премиера на Финландия. Казаното, естествено, не бе чуто: фразата бе разшифрована по придвижването на устните - немско радио потърси за това немски експерт, написа Блиц. Засега, както виждаме, Меркел съумява в едно: да скрие името на своя кусур. Първият припадък, случил се на 18 юни, когато Меркел приемаше президента на Украйна Зеленски, канцлерът изясни с обезводняване.

Версията изглеждаше правдоподобна: церемонията се организираше на открито, а в оня ден в Германия в действителност бе много топло. Но идващият припадък, случил се след 9 дни в президентския замък - канцлерът присъстваше на гала по назначението на новия министър на правораздаването, към този момент нямаше по какъв начин да бъде пояснен с времето на открито. Беше пояснено, че това е остатъчно следствие от отминалата рецесия.

Тоест, тече интервал на възобновяване, който към момента не е завършил изцяло. " Но прогрес има ", увери Меркел и предизвести, че на нея ще ѝ се наложи да поживее " с това още известно време ".

Третият път пояснения нямаше. Канцлерът просто сподели, че с нея всичко " е добре ". Въпреки това своя идващ посетител, министър председателят на Дания Мете Фредериксен, тя посрещна седейки. Немислимо нарушаване на протокола! Музикантите от военния оркестър, изпълняващи химна на двете страни, " сепнато гледаха към двете дами, седящи на почетните столове ", разказва обстановката немският Bild. " На датчанката, доброволно кръстосала крайници, и на извънредно напрегнатата шефка на немското държавно управление. С лявата си ръка тя стискаше дясната, като че ли се опитваше да я усмири. Това изглеждаше зле. При това Меркел седеше неподвижно, не трепереше, а това към сегашен ден си е оригиналност ", написа още изданието. Картината се допълваше от излъчените от публицистите диалози сред присъстващите - служители на реда, бодигардове, чиновници на ведомството на канцлера, офицери от бундесвера: " Не може да бъде!... Такова нещо в никакъв случай не се е случвало... Наистина ли тя е толкоз зле? ". Междувременно лекарите излагат хипотези.

Треморът е симптом за доста заболявания, в това число и много съществени. Такива, като Паркинсон и множествена склероза. Но Уве Янке, началник на клиниката по неврология и клинична неврофизиология (Германия) счита, че нещата не са чак толкоз зле. Изучавайки фрагментите, демонстриращи пристъпите на Меркел, лекарят е достигнал до извода, че става дума за ортостатичен тремор - доста необичаен, само че релативно безопасен кусур. Страдащите имат тремори, по предписание, само че те пораждат единствено тогава, когато те стоят прави, изяснява лекар Янке: " Веднага щом човек стартира да се движи, треморът изчезва ". Тоест, както в тази ситуация с Меркел.

Пълното изцеление на ортостатичния тремор е невероятно. Но има медицински препарати, позволяващи сполучливо да се управлява заболяването. Ще се наложи хапчета да се гълтат доживот: при положение на прекратяването на приема пристъпите ще се завърнат. С една дума, " доброжелателите " малко избързват, предричайки на Мамчето - остарял прякор на Меркел, предварително пенсиониране.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР