Но най-вече да се постели на килимче пред управляващите като

...
Но най-вече да се постели на килимче пред управляващите като
Коментари Харесай

Горан Благоев: Кошлуков се постели на килимче пред управляващите

Но най-много да се постели на чердже пред ръководещите като ни изясни по какъв начин Българска национална телевизия щяла да служи на националния интерес по проблема Македония. Забележете по какъв начин - като се направи филм за методите на гръцкия напън против Македония. Този хитрец дали си дава сметка, че това ще настрои още повече хората в Повардарието

Егати националния интерес: българите да копираме гръцките интриги и йезуитщини?! Жалък, презрян, презрян подлизурко и страхливец Неслучайно е приятелка и с Александър Йорданов.

Но още по-страшно е клакьорското държание на водещия Георги Любенов, който попита Кошлуков за " първия му мандат ". Очевидно някои в Българска национална телевизия към този момент провиждат втори мандат на Кошлуков.

Дъно дъно, дъно...

За 30 години, сякаш свободна Българска национална телевизия, Кошлуков е единственият общоприет шеф, който си разрешава да използва по този начин постоянно националния ефир за себе си - да разчиства персонални сметки или да се поставя на ръководещите. Това е чист спор на ползи за което Съвет за електронни медии би трябвало да се самосезира. Но няма. А Медийната парламентарна комисия да му мисли какви Авгиеви обори на " Сан Стефано " 29 има да разчиства и дали има сили за това?!

Горан Благоев

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР