Но мисълта на Спилбърг беше, че нищо не е вечно

...
Но мисълта на Спилбърг беше, че нищо не е вечно
Коментари Харесай

Беше ли 2023 г. повратна точка за филмите? Успехът на „Барби“ и трудностите на Marvel може да сигнализират за промяна

Но мисълта на Спилбърг беше, че нищо не е постоянно във филмовия бизнес. Тези цикли, сподели Спилбърг, „ имат лимитирано време в известната просвета “. И основателят на „ E.T. “, „ Джурасик парк “ и „ Челюсти “ може да знае нещо или две за приливите и отливите на усета към поп културата.

С наближаването на края на 2023 година никой не знае звучи посмъртният звън на кино лентата за супергерои. „ Пазителите на галактиката, том. “ на Walt Disney Co. 3 ” направи 845,6 милиона $ в международен мащаб, а „ Spider-Man: Across the Spider-Verse ” на Sony (691 милиона долара) беше един от най-аплодираните филми на годината. Marvel към момента е по-могъща от всяка друга марка в бизнеса.

Но повече от всеки път има пукнатини в бронята на кино лентата за супергерои. Неговото владичество в известната просвета към този момент не е толкоз несъмнено. Един цикъл може да се завърти и да изгрее нов.

За първи път от повече от две десетилетия първите три кино лентата в боксофиса не включват нито едно продължение или римейк: „ Барби “, „ Филмът на Super...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР