Но когато Джоана настоява лекарите да извършват повече тестове, скоро

...
Но когато Джоана настоява лекарите да извършват повече тестове, скоро
Коментари Харесай

Нейната Дъщеря Умия От Рак. Тя Направи Разтърсващо Предупреждение Към Всички Родители, Всеки Да Знае!

Но когато Джоана упорства лекарите да правят повече проби, скоро разбрали, че щерка й е с нападателна форма на рак на стомаха. Тя умря в болница предходната година.

Майка й в този момент се води акция за повишение на осведомеността във връзка с диагностицирането на рак у младежите.

- Не споделям, че те биха могли да спасят Джорджия, тъй като ракът бил нападателен. Но доста пъти те пренебрегват признаците, единствено тъй като става въпрос за младеж. Все повече и повече младежи имат рак, и в случай че лекарите подценяват предупредителните знаци, това може да коства доста скъпо.

Джорджия стартира да се усеща отпаднал през май предходната година. Когато видя, че я един оток на очите всяка заран, тя отиде на доктор, който й споделил да има анемия.

- Лекарят й споделил, че е бледа и той знае, че младите девойки желаят да бъдат " кльощави като пръчки ".
Когато сте открили, че има анемия, заимствуван лекарства нея, само че тя към момента повърна. Въпреки, че той продължава да отиде на доктор, ситуацията единствено се утежнява.

Накрая майката я пита, за какво никой не им има вяра, че е болна.

Тя най-сетне призната в болница през септември, където лекарите диагностицират рак на окото и рак на яйчниците, и е получила и менингит, необичаен непряк резултат от рак.

- Джорджия беше невероятна. Тя в никакъв случай не създаваше проблеми и имаше ужасно възприятие за комизъм, споделя майка й.

- Когато отидох на доктор, имахме чувството, че те мислят, че е глупава тийнейджърка, която просто желае да бъде слаба. Затова желая да кажа на родителите, чиито деца имат сходни признаци, би трябвало да заведат детето си на доктор!
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР