Но има ли разлика между долната и горната граница и

...
Но има ли разлика между долната и горната граница и
Коментари Харесай

Много Важно! Ето Коя Граница На Кръвното Налягане Е По-Важна: Горната Или Долната

Но има ли разлика сред долната и горната граница и може ли да се каже коя от двете е по-важна? Доскоро всеобщо лекарите считаха, че долната граница е по-значима и в случай че има проблеми с нея, това е по-опасно. Но в последно време се счита, че и двете граници би трябвало да се наблюдават и да се взимат своевременни ограничения при проблеми.

Според скорошните проучвания когато горната граница е по-висока от допустимото, рискът за здравето ни е изключително сериозен, защото това може да провокира сърдечни проблеми. При хората, които имат хипертония, горната граница на кръвното налягане е от основно значение. Установено е, че хората, при които точно тя е по-висока, смъртността е по-голяма освен в съпоставяне със здравите, само че и с тези хора, които имат по-ниска долна граница, написа випнюз168.

Изследванията се отнасят най-много за хора над 60-годишна възраст.

Симптомите за това, че горната ни граница е над нормата са няколко. Смущения в хормоните, непрекъсната отмалялост и липса на сила са най-явните. Разбира се, преди сами да си слагаме диагнози, би трябвало да се консултираме с лекаря си. В последна сметка точно той има нужната компетентност и познания, с цел да ни каже какво не е наред и по какъв начин да му противодействаме.
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР