Но г-н Уотърс каза, че средните скорости са намалели, което

...
Но г-н Уотърс каза, че средните скорости са намалели, което
Коментари Харесай

Хората „свикват“ с ограничението на скоростта от 20 мили в час в Уелс

Но господин Уотърс сподели, че междинните скорости са намалели, което демонстрира, че хората „ гласоподават с краката си “.

Петиция, призоваваща за ограничаване по дифолт в жилищни региони, които би трябвало да бъдат бракувани, се трансформира в.

Елин Джоунс, ръководителят на, прочут също като Уелския парламент, сподели, че тя и други по отношение на позицията им по отношение на политиката.

Промяната в закона влезе в действие на 17 септември – ход, който държавното управление на Уелс споделя, че ще избави животи и ще направи общностите по-безопасни.

Но уелските консерватори, най-голямата от опозиционните партии на Senedd, преди този момент са създали назова това „ луда политика “.

Луис Едуардс: Бивш служител на реда от Южен Уелс, който се представяше като момче в Snapchat, с цел да подстригва повече от 200 девойки, задържан

Plaid Cymru споделиха, че политиката би трябвало да бъде преразгледана, откакто се види по какъв начин работи на процедура, макар че я поддържат по принцип.

Прочетете повече:
Защо общоприетата ограничаването на скоростта е променено?
Мотористите в Уелс са призовани да спрат да разчитат на сателитната навигация

Говорейки в Senedd в сряда, господин Уотърс, който предишния месец, призна, че ще би трябвало да има „ разчистване упражнение " във връзка с това кои пътища са заложени на 20 благи в час.

Съгласно наредбите общините имат опцията да освободят пътищата от ограничаването по дифолт.

" Ние в действителност считаме, че има някои образци, когато, благодарение на ретроспекция и опит, беше взето неверно решение, " сподели той.

" Насърчих локалните управляващи да помислят по какъв начин могат да употребяват пълномощията си на преценка, с цел да вършат изключения. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР