Но ако трябва да бъда честен, с ръка на сърцето

...
Но ако трябва да бъда честен, с ръка на сърцето
Коментари Харесай

Този Път Рачков Прекали С Безочливата Схема За Точене На Пари, Замесен Е И Александър Сано, Вижте!

Но в случай че би трябвало да бъда почтен, с ръка на сърцето мога да кажа, че той е по-добър от мен ", показа преди време известният актьор и ефирен водещ.

" Решил съм да стана артист. Дори в случай че баща ми беше споделил, че не е хубаво, нямаше да го послушам ", разкри пък Димитър Рачков - младши.

Ава, дъщерята на Александър Сано и Нели Атанасова, също направи първите си стъпки в киното. Красавицата получи роля в новия план на Българска национална телевизия. " Денят на бащата ". Снимките започнаха преди броени дни в София. Главните функции извършват самият Сано, прочут на феновете като Косъма от " Под прикритие " и друга паметна фигура от кримисериала - Захари Бахаров. " И няма към този момент джипове, джетове. Със Сано играем фамилни мъже с деца. Почти чички ", повдигна завесата Бахаров. Според сюжета във кино лентата Александър Сано е татко на личната си щерка. " Първи снимачен ден в живота на Сано, на Ава Сано. Беше супер татенце, отлично! ", поздрави момиченцето си гордият баща, като разгласява фотоси във " Facebook ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР