Но ако Луната отговаря за психобиологическите механизми, то Меркурий е

...
Но ако Луната отговаря за психобиологическите механизми, то Меркурий е
Коментари Харесай

Това Е Най-Великата Тайна На Звездите! Ретроградният Меркурий Е Надвиснал, Но Можете Да Спечелите! През Периода Трябва Да

Но в случай че Луната дава отговор за психобиологическите механизми, то Меркурий е обвързван с рационалните системи за акомодация. Циклите на Меркурий са най-кратките след слънчево-лунните и траят 116 дни. Животът е непрекъснат образователен развой и циклите на Меркурий отразяват този факт, предлагайки ни на всеки три месеца да усвояваме нови привички и качества, усъвършенствайки към този момент наличните умения и адаптирайки се към непрекъснато изменящите се външни условия, написа woman.hotnews.bg.

По време на ретроградния Меркурий забавянията, проблемите и нарушаванията в работата се случват, единствено с цел да ни тласнат към смяна и учене и единствено в случаите, когато не го вършим по лична самодейност, а предишните ни модели на взаимоотношение със света не правят никаква работа.

Но в случай че усвояването на нов опит и непрекъснатото рационализиране са част от живота ни, в случай че приключващият цикъл е бил изживян продуктивно и дейно, през този интервал ние ще получим положителна противоположна връзка от света под тип на удобни резултати, осъществени предходни хрумвания, благоприятни условия за нужни промени и нови прекарвания. По време на ретроградния интервал Меркурий се приближава на минимално разстояние до Земята, като скоростта му в този миг също е минимална. Това значи, че всички меркуриански задания - контакти, връзки, пътувания, ангажименти, образование, срещи, всичко, обвързвано с транспортни средства, връзки и връзки, информация, комерсиална и интелектуална активност - всичко това стартира да играе изключително значима роля в живота ни. Нещо повече, точно когато Меркурий е най-близо до Земята във всички изброени действия са вероятни такива промени, които да оставят най-голяма диря в земната ни действителност и могат да имат осезаеми последици.

Както положителни, по този начин и отрицателни. В какви случаи тези последици ще бъдат неподходящи?

Когато Меркурий стартира да се доближава към Земята и да се забавя, ние постоянно усещаме възходящата нужда да проявим по някакъв метод в живота си неговите функционалности - да променим нещо в обкръжението си, в връзките си с други хора, в сферите, свързани с образование, информация, търговия и така нататък В деструктивните разновидности ние се решаваме да предприемем някакви дейности в област, в която нямаме насъбран опит, знания и привички, в условия, в които ставаме по-невнимателни и ирационални. Или пък през интервала, когато завършва предният цикъл, ние усещаме незадоволеност от резултатите, които имаме и решаваме да пробваме нещо изцяло ново, без да усвоим и осмислим житейските уроци от предишното, без да обърнем нужното внимание на подготовката и на инспекцията на всички елементи. В такива случаи ще се сблъскаме със загуби, проблеми, провалени проекти, а отрицателните последствия ще са доста осезаеми..

Важно е да се знае, че целият назадничав интервал на Меркурий се дели на два, изцяло разнообразни по значение подпериода. Първата половина от ретроградното придвижване е времето на привършване на предишния цикъл, а втората - времето на начало на новия цикъл на Меркурий. С прекосяването на Меркурий към ретроградно придвижване на 3 декември и до началото на новия му цикъл на 13 декември процесите на привършване и приемане на резултати ще станат изключително изразени. Забавянията и недоразуменията в работата, отпадащите проекти и ангажименти, изплуващите на повърхността проблеми ще бъдат вашата противоположна връзка от външния свят, ще посочат неефективността на предишните модели на взаимоотношение с действителността и смяна за акомодация към изменящите се условия. Особено значими и сложни ще са дните от 26 ноември до 5 декември, когато Меркурий ще се ориентира към ретроградно придвижване, свързвайки се със Сатурн. Промените в дейностите ни ще бъдат свързани с резулатите на дълготрайните ни тактики за развиване, към които сме се придържали в продължение на две години и половина, тези продължителни витални сюжети, които за се разгръщали в живота ни през това време.

В някои случаи резултат от това ще са съществени ограничавания, трудности и проблеми, а в други случаи - реализиране на по-дългосрочни и значими цели от последните години. Във всеки случай през този интервал ще би трябвало да понижим темпото на интензивността си, с цел да се съсредоточим върху най-важните решения на приключващия интервал на Сатурн в Стрелец, с цел да си извадим верните изводи, да получим главните си резултати и да усвоим последните уроци. Промените, които ще се засилват през този интервал, могат да бъдат свързани с професионални задания, състояние, дълготрайни планове и всичко, което е било източник на надеждност и резистентност в живота ни. Освен това в центъра на вниманието могат да са задания, засягащи недвижими парцели, официални, публични и юридически въпроси, висшестоящи хора и по-възрастни родственици. 10-12 декември са последните дни на приключващия меркуриански цикъл. До този миг би трябвало да сме завършили всички въпроси от предходния стадий, да подготвим почвата за реализация на нови планове, да вземем поради сигналите на външния свят за потребността от смяна, да стартираме съответните обновявания. От 10 декември всички меркуриански системи за рационално мислене, връзки и връзки ще са в положение на мощно претоварване. Затова от една страна ще би трябвало да сме изключително внимателни в практичните действия (ще има нараснала възможност от загуби, недоразумения, некадърност да се реагира съответно на външни ситуации), а от друга - през този интервал би трябвало да сме оптимално деликатни за това какво наличие залагаме в основата на новия цикъл. За какво е удобна първия интервал на ретроградния Меркурий (от 3 декември до 12 декември).

За привършване на минали задания, извеждане на изводи, почистване на виталното пространство от ненужни проекти, връзки, модели на държание и привички. За добиване от предишното на запаси и благоприятни условия - с цел да получите резултати от това, което сте почнали по-рано, да се опрете на изпитаните връзки, да търсите благоприятни условия за основаване на нови неща, основани на предходни действия, достижения, насъбрани привички и умения. За създаване на нови проекти и планове в сфери, в които към този момент са насъбрани задоволително опит и познания. За адаптиране на към този момент насъбраните познания, опит, връзки и други принадлежности за решаването на нови задания. И противоположното - за търсене на нови способи да се решат остарели проблеми. За образование - задълбочаване на към този момент наличните познания и придобиване на нови привички, умения, модели на държание. С какво ще би трябвало да внимавате В новите инициативи и планове.

През този интервал не е желателно да стартирате нещо изцяло ново (освен в случай че не е продължение на предходната ви активност, в която към този момент имате задоволително опит). В спазването на проекти, графици и съглашения. Тъй като всички системи за връзка и акомодация към действителността през този интервал са в положение на презареждане, отличителна линия на това време ще са забравянето, грешките, обърканите дати и забавените периоди. Не разчитайте всичко да мине по разписание. В търсенето на взаимно схващане. Не очаквайте от другите внимание към вашите проблеми - в този момент всички са заети с пренареждането на личните си стратегии. В потреблението на техника, транспортни и информационни средства. Всички системи, които имат връзка с връзките, пътуването и информацията приключват своя цикъл на битие. Затова са доста вероятни повреди и произшествия заради излизане от строя на някои детайли.

Втората половина на ретроградния Меркурий 13.12.2017- 23.12.2017. Формиране на новия цикъл и установяване на вероятностите. След като се слее със Слънцето на 13 декември, Меркурий ще стартира следващия цикъл на реализация на нови хрумвания и проекти. В живота ни ще се появят нови хора и условия, а дейностите ни ще добият нови насоки и вероятности. В действителния живот обаче тези промени в никакъв случай не стават за един ден. Новите трендове и хрумвания по предписание стартират да се оформят още няколко дни преди началото на меркурианския цикъл, само че точно през дните около сливането му със Слънцето (10-16 декември) във вътрешните ни проекти ще се дефинира ясно какво ще е наличието на новия стадий.

Бъдете изключително деликатни през тези дни, защото те ще дефинират какви точно модели, стратегии и логаритми на държание ще залегнат в основата на новия цикъл. Въпреки това след 13 декември фокусът на вниманието ни ще се измести към търсенето на нови благоприятни условия, основаването на нови връзки, съставянето на нови проекти, а триумфът в дилемите от този миг ще бъде обвързван извънредно с използването на нови подходи, използването на нови пътища, модели и способи. Настава прелестен интервал за разширение на връзките, опциите и виталните вероятности във всичко,засягащо обществената и външната активност, образованието, пътешествията, работата с хрумвания, концепции, осведомителни, просветителни и обществени планове.

До 16-17 декември обаче, до момента в който Меркурий още е покрай Слънцето, бъдещите вероятности и събитията, които могат да повлияят на развиването на обстановката може да не са прекомерно явни. Трябва да го имате поради в работните си проекти и точно да проверявате и оценявате всички вероятности, елементи, нюанси и условия, с цел да избегнете вероятни недоразумения. До 23 декември, до момента в който Меркурий още е назадничав, възможните забавяния в работата няма към този момент да са свързани с нужда да се връщате към предишното.

Това, че започваме да действаме в нови условия и по нови способи, може да се отрази на скоростта на решение на множеството въпроси. 20 до 26 декември са дните около пренасочването на Меркурий към непосредствено придвижване, когато скоростта му е минимална. Това е доста значим и определящ интервал, що се отнася до това какви нови проекти, планове и хрумвания ще навлязат в живота ви и каква диря ще оставят в него. Всички решения и инициативи от тези дни ще се запечатат в нашата действителност от стационарността на Меркурий и по тази причина ще бъдат трайни, ще имат значими последствия, ще дефинират бъдещи сюжети, които ще получат развиване.

Дните на стационарност на Меркурий съответстват с навлизането на Сатурн в Козирог. Промените в най-дългосрочните и устойчиви сюжети, витални условия и сюжети ще бъдат свързани директно с това към какви далечни хоризонти сме поели, на какви познания, връзки и опит можем да се опрем, до каква степен далечни и огромни цели сме си набелязали през този интервал. Всички инициативи от тези дни ще носят мощен заряд за развиване и продължение. За какво е удобен вторият интервал на ретроградния Меркурий За основаване на нови проекти, планове, съглашения и фиксиране на обвързваните с тях планове в действителността (особено сред 20 и 26 декември).

За използване на нови подходи и знания, привички и логаритми, както за решаването на минали проблеми, по този начин и за основаването на нови условия. За разширение на личните ни хоризонти посредством нови връзки, ползи, асимилиране на нови сфери и области от живота, за излизане отвън границите на познатото. За научаване на нови неща, за рационализиране и използване на нови познания. За усилени тренировки в потреблението на тези стратегии (навици, въображаеми структури, статегии), които сме научили или сме почнали да учим. В какво би трябвало да внимаваме Не забравяйте, че в самото начало на този интервал (13-16 декември) всички рационални системи за акомодация и връзки към момента са в положение на презареждане, по тази причина има нараснала възможност от неточности. Не се нагърбвайте с прекалено много задания в новите типове активност, в новите условия. Използвайте опциите си в тях, само че не надхвърляйте себе си. Сега вие сте просто един учещ се дилетант, който не е подготвен за съществени провокации и комплицирани тествания.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР