НКП на Левски излезе с позиция относно вчерашния инцидент на

...
НКП на Левски излезе с позиция относно вчерашния инцидент на
Коментари Харесай

НКП остро осъжда действията на неизвестното лице, хвърлило бомбичка по полицаи

НКП на Левски излезе с позиция по отношение на вчерашния случай на мача с ЦСКА-София, в който бе ранен служител на реда. Ето какво пишат сините почитатели:

" Националният клуб на последователите остро осъжда и изрично се разграничава от дейностите на незнайното лице, решило да хвърли бомбичка на стадиона, която рани служител на реда, по време на мача с хибридния тим от Ловеч-Етрополе-София през вчерашния ден.

Инциденти като този, довел до съществени пострадвания за 24-годишна служителка на жандармерията, не са били и в никакъв случай няма да бъдат толерирани от проведените последователи на " Левски " по простата причина, че вредят освен на директно пострадалите, само че и на личния ни клуб.

Освен това сходно държание съществено подкопава дългогодишните ни старания да градим връзки с органите на реда, учредени на разговор и взаимно съгласие. Става въпрос за изцяло самостоятелна демонстрация на малоумна експанзия, която към този момент води до тежки последици за всички останали, само че не и за персонално виновния за нея.

НКП показва съпричастност с потърпевшата служителка на Министерство на вътрешните работи и нейните близки и декларира безапелационната си решителност да не позволява сходни рискови дейности в Сектор " Б " в бъдеще.

Няма по какъв начин да носим отговорност за персоналните решения на всеки обособен последовател, само че призоваваме всички да се придържат към такова държание преди, по време и след мачовете на обичания ни " Левски ", тъй че да не вредят нито не себе си, нито на близките, нито на клуба! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР