Нийл Марино, 60-годишен жител на Флорианополис, бразилския щат Санта Катарина,

...
Нийл Марино, 60-годишен жител на Флорианополис, бразилския щат Санта Катарина,
Коментари Харесай

60-годишен бразилец изглежда на 30: Невероятната тайна на младостта

 Нийл Марино, 60-годишен гражданин на Флорианополис, бразилския щат Санта Катарина, изненада интернет потребителите, като съобщи, че е на 60 години, макар че наподобява на 30. The Sun обърна внимание на този свръхестествен случай.

Потребителите бяха сюрпризирани от видеоклипа на Нийл Марино, който приказва за приемане на особено позволение за паркиране за възрастни жители (OAP), само че това, което най-вече порази потребителите, беше какъв брой млад наподобява той. Носи черни къси панталони и тялото му демонстрира изваян стомах и татуираните гърди.

Оказва се, че тайната на неговата младост и отлична физическа форма са упражненията и систематичните тренировки с повдигане на тежести. Видеото, в което Нийл показва уменията си, към този момент има повече от осем милиона гледания, като хората споделят своите възхитени отзиви в мненията.

Нийл Марино показа своята философия за живота, като сподели: „ Шестдесет! А най-хубавото нещо в живота е да приемеш всички етапи, цикли, наслади и скърби. Искам да се веселя на старините си, като съм се научил да повеждам лек и скромен живот, само че с огромни фантазии. И фантазиите се сбъдват според от размера на нашата религия. ”

Въпреки сивата му коса, по лицето на Нийл няма нито една гънка, което буди благоговение и удивление у мнозина.

Говорейки за подготвителния си режим, той споделя детайлности: „ Правя клякания единствено у дома, пет пъти седмично, пет повторения по 100 пъти. През деня върша и силови тренировки пет пъти седмично. И всеки ден вървя или карам колело. “

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР