Нивото на морална деградация, до което стигнаха Кирил Петков и

...
Нивото на морална деградация, до което стигнаха Кирил Петков и
Коментари Харесай

Йорданов: Министерството на финансите е блокирало парите на руското посолство

Нивото на морална деградация, до което стигнаха Кирил Петков и Асен Василев, е да звънят на родственици на наши депутати и да им оферират постове за наши депутати да гласоподават вярно, когато вкарат някакъв план. Това съобщи Тошко Йорданов.

„ Очаквам да се обадят на господин Трифонов, да му обяснят, че за нищо не става и да помолят господин Трифонов да каже на господин Трифонов да каже на останалите да гласоподават за правителство”, сподели той.

Той съобщи още, че Министерство на финансите е блокирало парите на съветското посолство у нас.

" Министерството на финансите е спряло парите на съветското посолство, които са си техни. Блокирали са ги тук, в България. Само че да ви кажа, има и български пари в Русия на наши дипломати, които руснаците също могат да блокират. Това минава всевъзможни граници на нелепостта, тъй като това няма връзка с това, че ние сме враждебни страни ", съобщи Йорданов. И напомни, че дипломатическите ни връзки към момента не са скъсани. Те лъжат и си измиват ръцете през Външно, ядоса се той. И още веднъж повтори, че до гоненето на руснаците се е стигнало посредством еднолично разпореждане на Кирил Петков. " Той продължава да лъже. От трибуната лъга, че са взимали решение на 9-ти юни въз основа на отчети на ДАНС, а не е имало нито един отчет на ДАНС на 9-ти юни. Те не са очаквали такова нещо. Тези от Политическа партия ви лъжат грозно ", съобщи Йорданов.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР