Нива с канабис е открита в землището на плевенското село

...
Нива с канабис е открита в землището на плевенското село
Коментари Харесай

Задържаха трима мъже, докато поливат нива с канабис в Плевенско

Нива с канабис е открита в землището на плевенското село Бреница при профилирана интервенция на чиновници от секторите " Противодействие на престъпната престъпност " и " Специализирани тактически дейности " при Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен и техни сътрудници от районното ръководство в Кнежа.

В миг на поливане на 276 растения са арестувани трима мъже - 31-годишен и двама по на 29 година от Червен бряг. Канабисовата равнища се намира наоколо до поречието на река Искър, в околност отвън регулация. Отглежданите растения са били в друг етап на напредък - с височина от 70 см до 170 см.

Извършен e оглед на местопроизшествието от полицейски чиновници и са конфискувани листната маса на растенията, шест бидона с друга съдържимост, 41 пластмасови кофи, мотики, брадви, лопати, апарат за премерване киселинността на водата, полиетиленови пликове, съдържащи торове, към 100 м маркуч, бензинова водна помпа и други движимости.

При извършени процесуално-следствени дейности в парцела на единия 29-годишен арестуван, на таванско помещение, в развой на изсушаване, са открити и конфискувани 50 съцветия от растения от рода на конопа. При претършуване в дома на другия 29-годишен са конфискувани полиетиленови пликове с бяло кристалообразно вещество, прецизират от полицията в Плевен.

Предстои назначение на физико-химични, дактилоскопни и други експертизи на конфискуваните движимости. Тримата мъже са арестувани с прокурорско разпореждане за период до 72 часа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР