Ница победи с 2:1 гостуващия Лион в среща от 22-ия

...
Ница победи с 2:1 гостуващия Лион в среща от 22-ия
Коментари Харесай

Долберг донесе сладко отмъщение за Ница срещу Лион в нервен мач

Ница победи с 2:1 гостуващия Лион в среща от 22-ия кръг на Лига 1, а двата тима приключиха мача с по 10 души на терена. По този метод “червено-черните” си отмъстиха на “хлапетата”, които преди няколко дни ги отстраниха за Купата на Франция с гол от дузпа в 93-ата минута.
 Дузпа в последната минута класира Лион на 1/4-финалите за Купата на Франция (видео) Днес датчанинът Каспер Долберг вкара и двете попадения за домакините надлежно в 33-ата и 63-ата минута, а за Лион прецизен беше Карл Токо Екамби малко преди края на първото полувреме. Още в 22-ата минута гостите останаха с човек по-малко, откакто Фернандо Марсал получи червен картон. Бразилецът беше изпъден от съдията, откакто събори Хикем Будауи, който се откъсваше самичък против вратаря. В шестата минута на добавеното време на първото полувреме пък втори жълт картон получи Адам Унас от Ница, който първо фаулира Алексис Клод-Морис, а по-късно го издърпа с фланелката от земята, като това провокира и меле сред играчите на двата отбора.
An excellent evening to all... #IssaNissa #OGCNOL pic.twitter.com/pTA1QH78Ka
— OGC Nice (@ogcnice_eng) February 2, 2020 Така Лион остана на шестото място в класирането с 32 точки, а след успеха Ница се изкачи на осмата позиция със същия актив от точки, само че и с по-лоша голова разлика. Лига 1 22 кръг, неделя 2 февруари  Ница 2:1краен резулат  Лион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР