Ница и Рен не се победиха в двубой от 21-ия

...
Ница и Рен не се победиха в двубой от 21-ия
Коментари Харесай

Ница и Рен не се победиха, гредите на два пъти спряха съперниците

Ница и Рен не се победиха в дуел от 21-ия кръг на френската Лига 1, завършвайки 1:1. След нулево първо полувреме на „ Алианц Ривиера “ домакините откриха резултата посредством Каспер Долберг. Гостите незабавно упражниха напън, който им донесе в последна сметка равенството, пристигнало след гол на Флавиен Те.

Първата опция се откри пред домакините. В 16-ата минута Алексис Клод Морис стреля с глава от границата на наказателното поле, само че топката прелетя около вратата и излезе в навън.

Три минути по-късно се откри отлична опция пред Ница да излезе напред в резултата. Каспер Долберг бе открит чудесно в наказателното поле, нападателят незабавно стреля с глава, само че топката профуча около левия непряк дирек на Менди.

Рен последователно погледна по-сериозно към вратата на домакините и в 26-ата минута Мбайе Нианг стреля от дребен ъгъл, при което Валтер Бенитес се намеси уверено.

Ница незабавно отговори в 33-ата минута с мощен изстрел на Каспер Долберг в напречната греда.

До края на първото полувреме головите положения липсваха и двата отбора се отдръпнаха при нулево тъждество на почивката.

Домакините стартираха втората част по желан метод. В 48-ата минута резултатът бе открит. Пиер Леес Мелу показва страховит взор и с акуратен пас откри Каспер Долберг. Датчанинът не се замисли и невъзмутимо осъществя от близко – 1:0.

Рен незабавно по-късно опита да отговори на предизвикването. В 67-ата минута Мбайе Нианг овладя в наказателното поле и с мощн удар разтресе напречната греда зад Бенитес. Това беше и най-чистата опция пред отбора намиращ се на третата позиция в Лига 1.

Гостите заиграха все по-добре и две минути по-късно Жереми Морел получи в наказателното поле. Той стреля технично под гредата, само че Валтер Бенитес се намеси ослепително и отрази изстрела.

Натискът на гостите се увенча с триумф десетина минути преди края на срещата. В 82-ата минута Флавиен Те бе на точното място, овладя отбита топка в наказателното поле и с прецизен изстрел от близко осъществя за 1:1.

Минута след попадението Рен можеше да направи цялостен поврат. Рафиня се освободи от пазачи с наказателното поле, овладя и незабавно шутира, само че изстрелът му мина около левия непряк дирек на Бенитес.

След получилият се еднакъв резултат Рен остава на третата позиция в Лига 1 с 37 точки, до момента в който Ница се изкачи на десето място и има на сметката си 29 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР