Нито за момент не съм си представяла, че г-н Главчев

...
Нито за момент не съм си представяла, че г-н Главчев
Коментари Харесай

Цвета Караянчева обясни какво се крие зад искането на БСП Димитър Главчев да не е шеф на парламента

Нито за миг не съм си представяла, че господин Главчев няма да бъде подсилен и няма да завоюва този избор. Той е извънредно ерудиран, човек с доста опит и естествено търпелив в избрани моменти, тъй като в залата страстите доста се нагнетяват от време на време и в случай че би трябвало да прекъсваш непрестанно, би трябвало да няма естествен заседателен развой. Мисля, че Главчев е индивидът, който би трябвало да оглавява Народното събрание и с вота на парламентарните групи на ГЕРБ и Оперативна програма това беше потвърдено. Това съобщи пред Канал 3 зам.-председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. " Мисля, че ВОЛЯ се объркаха, тъй като излязоха, след това влязоха в зала, не знаеха до каква степен е стигнал самия спор за оставката на господин Главчев. Как гласоподаваха не желая да разясня! Всеки има право да гласоподава по този начин както съвестта му диктува ", разяснява още тя.

" Вотът против Главчев беше безусловно безпочвен. Българска социалистическа партия търсят политически изяви и в Народното събрание, криейки се зад това кой какъв брой закони е входирал в деловодството на Народното събрание. Аз си направих труда да направя информация и се оказа, че те имат 5 и ние имаме 5 входирани закона, единствено че има една дребна детайлност, това че комисиите би трябвало да заседават и да прегледат законопроектите и тогава да влязат в зала ", обясни Караянчева.

" Във всяко Народно заседание, в случай че се върнем обратно, има интервал от 1-2 седмици, в които липсват законопроекти, след това нещата влизат в темп ", безапелационна бе зам.-председателката на Народно събрание.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР