Нито за минута не се сравнявам с Мари Хелвин. Дори

...
Нито за минута не се сравнявам с Мари Хелвин. Дори
Коментари Харесай

„Мари Хелвин показва, че жените на 70 години и оцелелите от рак на гърдата са зашеметяващи“

Нито за минута не се съпоставям с Мари Хелвин. Дори в моите дни на Naughty Nolan, Дейвид Бейли не се редеше на опашка, с цел да ме снима, камо ли да се ожени за мен.

Въпреки това, виждайки фотоси на 71-годишния фешън модел, в миналото омъжена за фотографа, изглеждаща безусловно прелестно в нова акция за долни дрехи за Свети Валентин след диагностициране на рак на гърдата и мастектомия през 2022 година, ни сложи твърдо в един и същи лагер – лагера на оживелите.

Тя освен наподобява необикновено, тя е, тъкмо там, изпращайки мощно обръщение към всяка жена, която е изгубила своята гърда или гърди, или доверие в тялото си по какъвто и да е метод, заради лекуване на рак. Тя чества това, което е преодоляла и това, което към момента е останала, макар цялата тази контузия.

За да видя това, до момента в който седнал съм тук с косата на Овцата Шон и толкоз слаби нокти, даже тюркоазения ослепителен маникюр и педикюрът, който направих тази седмица, едвам ги държи дружно, значи доста. (Ще ви освободим от неуместно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР