Нито съм имал, нито имам, нито ще имам къща в

...
Нито съм имал, нито имам, нито ще имам къща в
Коментари Харесай

Борисов: Нито имам, нито ще имам къща в Барселона. Живея в Банкя, където влачиха ковчези |

Нито съм имал, нито имам, нито ще имам къща в Барселона. Живея в Банкя, където съм се родил и където влачиха ковчези. Там си пребивавам, разгласи някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов , малко откакто излязоха информации, че в може да са изпрани 5 млн. евро. Това се схваща от заключенията на испанските управляващи, изпратени на ДАНС в края на януари. 

С неподражаемия си жанр да смесва разнообразни тематики съгласно случая Борисов изясни, че изявленията са " опит ГЕРБ да бъдат шантажирани и дискредитирани ".

" Гледах доскоро премиера, който разяснява въпросния отчет или каквото и да е там това нещо, което не ясно по какъв начин единствено избрани медии са получили. Слушах го деликатно. Единственото, което ме свързва по думите му, е, че ме има на фотография. Аз съм се снимал доста пъти в Испания - от парада в Аликанте, където пред 50 хиляди служители на реда ми връчиха Червения кръст на испанската полиция за работата сред службите на двете страни. След това основният им секретар ми връчи Жезъла на испанската полиция. Много фотоси имам там. Срещал съм се с министър председателите Сапатеро, Мариано Рахой, с Педро Санчес ", разгласи Бойко Борисов.

Докато обясняваше за къщата в Барселона, не пропусна да заяви, че инфлацията е голяма, " мрат приблизително по 100 души дневно " и България беше първа по смъртност поради неприятната здравна тактика около COVID-а. " Няма бюджет доникъде на февруари, а готвят актуализация през лятото. "

Борисов свързва офанзивата против него с " нелицеприятните неща ", които изговорил за държавното управление през последните дни.

" Наистина приказвах доста , тъй като засекретиха енергийната комисия, а там за секунди са източвани милиони. Скриха компаниите, зад които стоят съветници, зам.-министри ", уточни той.

Сега се притоплял абсурда " Барселонагейт " на правилото " като няма самун, дайте им зрелища ", " с цел да ме свържат ". Борисов уточни още, че тези внушения му дават опция да наеме юрист, с цел да се отбрани.

" Държах въпреки всичко да кажа. Коректен беше Петков в това отношение. Каквото желаят да вършат, да потвърждават или да се извиняват. Искам да припомня - стотици подслушвания, оказа се, че няма. После ядох хора - това отпътува. Това новото е притоплено остаряло. Ако не намесят моето име... Какви са испанските управляващи ще забележим. За следващ път блъфират. Няма да им се върже бюджетът ", уточни водачът на ГЕРБ.

Той прикани Кирил Петков да покаже отчета - " Да го разсекретят, да го проверяват или да се извиняват ". 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР